Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum să fii o apariție gorgeous pe plajă

1.    examinează-te bine în oglindă. E un exercițiu pe care ar trebui să îl faci în fiecare sezon, dar dacă nu ai exersat asta până acum, e un MUST. Brațe, picioare, fund, piele.

2.    Fă-ți un abonament instant la sala de fitness sau, dacă îl ai deja dar ai uitat de când nu ai mai vizitat banda staționară și nu mai știi nici cum se fixează greutățile, run fast și fă-ți un program de cel puțin 3 zile pe săptămână. Nu exagera în primele dăți, altfel vei merge ca Robocop și nu te vor salva nici 10 limonade cu mult zahăr și nici un tub de aspirină. O altă alternativă este joggingul, zilnic, în cel mai apropiat parc sau, să nu râzi, mersul pe tocuri de 10 cm. Oriunde, chiar și când îți plimbi cățelul sau când mergi la piață. Åži mersul pe role dă roade, sau, dacă ești curajoasă, renunță la mașină în favoarea bicicletei. Pe bicicletă, cu tocuri, într-o lună vei avea niște gambe de invidiat.

3.    Bronzatul. Nu sunt expert în beauty, dar ai citit deja câte alternative ai pentru a-ți pregăti pielea pentru soarele nemilos; autobronzante sau bronzarea la saloanele de specialitate, solar sau bronzare cu aerograf. Totul este să o faci gradat și în prima ta zi la plajă să nu stai mult oricum la soare, expunerea de lungă durată arde pielea și îi grăbește îmbătrânirea, cu toate cremele de protecție din lume.

4.    Hidratează-te. Cel puțin 2 litri de apă pe zi, sucuri naturale. Cât mai puțin zahăr.

5.     Dacă crezi că e cazul să faci dietă, nu te înfometa, este cea mai mare greșeală. Renunță la pâine și la dulciuri, înlocuiește-le cu legume, fructe, somon la grătar și salată verde. Dacă ți-e poftă totuși de ceva dulce, ai voie, măcar o dată pe săptămână, să vezi ce gustos o să-ți pară tortul de ciocolată! Apropo, înghețata de fructe îngrașă cel mai puțin.

6.    Pregătește-ți outfituri simple, dar de efect: un kaftan, o pălărie cu boruri laaaargi, flip flops, balerini simpli, câteva șorturi și multe maiouri albe. Le poți îmbrăca atât în vacanță căt și într-o zi obișnuită, la birou (mă rog, asta dacă nu lucrezi la bancă, dar cine știe, poate faci o mică revoluție fashion la job!)

7.    Nu uita că vei arăta fabulos, pentru tine în primul rând. Ești cea mai importantă.

8.    Cumpără-ți o valiză trolly, ca să o poți căra ușor. Åži pregătește-ți și un playlist de vacanță în i-pod-ul tău. Dacă începi să faci selecția de pe acum, timpul scurs până la ziua vacanței va trece mai ușor.

9.    Profită de fiecare ieșire în aer liber, organizează picnicuri în parc sau la tine în curte / pe terasă.

O vară încântătoare! 

ARTICOLE SIMILARE

De ce au băut concurenții Asia Express urină de vacă în India? La noi e TABU, la ei e politică

Pescărușii, un mare pericol pentru oameni. Avertismentul cercetătorilor

Andreea Damian

Programul Rabla 2023 începe vineri, 24 martie. Prime de casare mai mari

Andreea Damian

Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

Andreea Damian

Bote e in DOLIU! “Medicii din Franta au facut tot ce au putut!”

Bucătăria Neptune, pentru minimaliste

realitatea

Scrie un comentariu