Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum să refuzi un pretendent

Uneori e flatant să-ți facă curte cineva, chiar dacă nu-ți place tipul respectiv. Numai că, dacă nu ești interesată nu trebuie să-i dai senzația nicio clipă că simpatia este reciprocă, altfel riști să nu mai scapi de el. Te sună sau îți trimite tot felul de invitații, la cine sau petreceri, film sau vreun eveniment ? Spune-i de fiecare dată că ești foarte ocupată, și chiar nu ai cum să-l însoțești. După câteva încercări, dacă e un tip inteligent, își va da seama și va renunța. Dacă insistă, ori se plictisește prea mult, ori a făcut vreo pasiune ciudată pentru tine și ar trebui să treci la un refuz fără prea mult PR.

Uneori pe facebook se leagă prietenii foarte hype. Poți să te conversezi cu tot felul de oameni pe care poate că nu o să-i cunoști niciodată face to face. Să presupunem însă că un astfel de ,,facebook friend’’ începe să-ți facă avansuri, dar nu prea ți-ar plăcea să bei o cafea cu el decât în ,,sfera lui Mr Zuckerberg’’. Scrie-i că e mult prea fun să aveți o astfel de ,,relație’’ și că ți-ai dori să rămână totul așa. Dacă insistă, știi că e foarte simplu să-l ștergi din lista ta de prieteni.

De cele mai multe ori e bine să refuzi frumos și civilizat, dar în cazul în care nu înțelege pe această cale, aplică metoda REFUZULUI clar și concret, fără agresivitate și amenințări, dar nu îl menaja ( ,,Mă iubesc prea mult ca să-mi permit să fiu prietena ta’’ poate fi un răspuns dur). Până la urmă, tu trebuie să fii liniștită și să-ți iei o grijă de pe cap, și nu trebuie să fii ,,frumoasa soră de caritate’’ care trebuie să înțeleagă pe toată lumea. E simplu !

ARTICOLE SIMILARE

Sentință amuzantă pentru braconierul nemilos: instanța îl obligă să se uite la Bambi după gratii

Andreea Damian

Roxana Ciuhulescu nu mai poate avea copii! Apeleaza la fertilizarea in vitro

Cum se va aplica în România sistemul clasificării alimentelor pe bază de culori

Andreea Damian

VICTOR SLAV a sarit la bataie in avion

Iulia Vântur, ŢINTA IRONIILOR PE FACEBOOK! De la această fotografie a plecat totul

Metoda de slabit a Biancai Rus, dezvaluita de iubit: “Imi cerea sa facem sex de 7-8 ori pe zi. Ea credea ca poate asa slabeste!”!

Scrie un comentariu