Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum să renunți la o iubire imposibilă

Text de Mauzica

Ah, știu cum e, chiar știu. Åži nu vorbesc aici numai de iubirile mele imposibile, ci și de ale prietenilor mei. Åži pot fi nenumărate motive, toate raportate la dorințele noastre, pentru care o iubire să devină imposibilă. De exemplu: diferența de religie, diferența de vârstă, mama (pe care o iubești enorm și fără de care nu ai avea universul împlinit), pur și simplu îl urăște pe ,,individ”. Nu pentru că el ar fi rău, ci pentru că, adoratul ei copilaș – deja ajuns adult în toată regula – este perfect și merită tot ce este mai bun. Sau pentru că tu îl iubești pe el, dar el nu te iubește pe tine, ci pe alta, el este un ,,pisoi’’ și tu ești alergică la părul de pisică și tot așa. În fine, să nu pierdem timpul, important e să-ți cunoști ,,armele” înainte de a pleca la războiul declarat iubirii, în dorința de a renunța la ea.

Pasul 1. Trage aer adânc în piept, dă-te 2 pași înapoi și fă o listă cu toate defectele lui. Åžtiu că tu îl vezi perfect, dar cu toții avem defecte, așa că sigur îi vei atribui câteva. După ce ai așternut pe hârtie toate ,,lipsurile’’, scrise cu un marker negru, și cu fonturi maaaari, lipește-o undeva la vedere, pe frigider sau oglinda de la baie, pe peretele din fața biroului, în portofel, într-un loc unde să le ai la îndemână pentru a le citi zilnic.

Pasul 2. Rememorează constant cele câteva, probabil foarte puține, dar importante momente care v-au deranjat în relația voastră.

Pasul 3: Roagă-ți prietenii să-ți amintească atunci când te văd melancolică, câteva dintre defectele lui. Să nu fie miloși, în fond, chiar dacă l-au acceptat și pe el în gașcă, sunt prietenii tăi, așa că trebuie să fie de partea ta.

Pasul 4. Nu subestima niciodată puterea autosugestiei. Totul se petrece numai în mintea ta. ,,terra incognita”. Uite o mantră care te-ar putea ajuta. Hai, spune odată cu mine: ,,nu e potrivit pentru mine, nu e potrivit pentru mine”.

Pasul 5. Muncește mult în perioada de după despărțire sau dacă nu, măcar ocupă-te de hobby-urile tale. Îți va prinde bine să ai altceva de făcut în loc să te gândești mereu la el.

Pasul 6: Nu dispera. NU este ultima iubire. Undeva, acolo, în acest minunat univers, este iubirea perfectă pentru tine.

ARTICOLE SIMILARE

Anticoncepționalele scad apetitul sexual

realitatea

Cum să nu lași stresul să te doboare

realitatea

Uite-l pe Victor Slav la 21 de ani, la Vara Ispitelor!

IUBITUL secret al Iuliei Albu

A avut aproape 100 kg, insa a slabit in doar patru luni 40 kg

DANI OTIL a sarit din stratosfera si el! O invita la nunta pe MIHAELA! Reactia ei!

Scrie un comentariu