Tabu
LIFESTYLE

Cum să te bucuri de fiecare clipă

O doamnă extraordinară pe care am cunoscut-o de curând mi-a zis, pe un ton natural și sincer: ,,Draga mea, oricâte probleme ai avea, să fii fericită că ești sănătoasă! Este cel mai important lucru.’’ Åži câtă dreptate avea! Dacă ești sănătos, treci peste orice! Până la urmă, optimismul se învață, dacă nu te naști cu el, și este atât de simplu, trebuie doar să privești în jurul tău și să-ți dai seama câte lucruri frumoase există, și nu le-ai văzut până acum! Bucură-te că e soare și frumos afară! Îmbracă-te în culori vesele, iar dacă ai ales negrul, ai grijă să-ți accesorizezi ținuta cu niște gablonțuri colorate sau o eșarfă într-o nuanță tare!

Dacă te-ai trezit plângându-ți de milă, gândește-te că sunt oameni care nu au un acoperiș deasupra capului. Nu trebuie să fii ,,Mama India’’, dar conștientizează că întotdeauna există cineva care are probleme mai grave decât ale tale. Iar dacă chiar nu poți ieși din starea asta, pune-ți pantofii cu tocurile cele mai înalte. Grija de a merge corect cu ei, și apoi durerea de picioare te vor face să uiți de problemele tale.
Bucură-te de prietenii tăi. Pregătește o cină spontană și vei vedea ce bine o să te simți.
Bucură-te de casa în care locuiești și cumpără niște accesorii noi – perne, o cuvertură nouă. Bucură-te de câinele tău…sau pisica, hamster, iguana, după caz. Acordă-le mai multă atenție, plimbări mai lungi și jucării noi.

Cumpără-ți un cadou. Chiar și o revistă de modă, Vogue este un fel de pastilă a fericirii pentru fashioniste, e testat! Zâmbește des. Åži râzi mult, are efect curativ, consemnat și de medici! Pentru asta ai nevoie doar de o carte chick-lit sau de ,,un film de fete’’, o comedie ușoară care să te încarce de optimism.

Ieși cât mai mult din casă; la o terasă, în parc, la piscină sau la mare. Ia-ți o scurtă vacanță doar pentru tine și relaxează-te. Imaginează-ți ce te-ar face fericită într-un anumit moment. Åži vei vedea că sunt atâtea lucruri, încât trebuie să te grăbești ca să le poți bifa pe toate! Åži este minunat! Nu uita cel mai important lucru: Live your life!

ARTICOLE SIMILARE

Totul despre anorexie

realitatea

Declaratii dure ale unei concurente de 17 ani de la Vocea Romaniei / Surpriza neplacuta pentru Smiley

Cum arata Ozana Barabancea la 18 ani (FOTO)

Vitamina C reduce eficiența medicamentelor împotriva cancerului

realitatea

Ce s-a intamplat cu Simona Halep, imediat dupa meci! Cu cine si-a petrecut noaptea!

Tonciu: “Singura femeie din Romania care si-a facut trei operatii estetice si tot urata e!”

Scrie un comentariu