Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum să te reinventezi

 Ai simțit vreodată nevoia să schimbi ceva la tine? Nu mă refer neapărat la o tunsoare nouă, la o nuanță de păr sau la operații estetice, ci la felul în care să trăiești, să te comporți și să gândești. De regulă oamenii se schimbă atunci când în viața lor se întâmplă ceva neprevăzut – uneori bun, alteori devastator. Orice ar fi, fii pozitivă și gândește-te la noua ta viață ca la o rochie fabuloasă pe care abia aștepți să o porți ca pe a doua ta piele!

Ce ai putea să faci într-o dimineață, cănd te trezești și-ți propui să schimbi ceva în viața ta?

 – să îți suni prietenii cei mai buni și să organizezi o petrecere de pomină, ca în vremurile bune
– sau să le faci o surpriză părinților tăi (care te așteaptă de regulă la masa de duminică, ca să-ți reamintească faptul că ar trebui să te măriți mai repede și să le faci doi nepoți, pronto) cu o vizită neanunțată, încărcată de optimism și multe delicatese.
– să îți cumperi un animal de companie (în caz că nu ai deja unul)
– să îți cumperi o plantă mică, de care vei fi foarte mândră atunci când se va înălța cu câțiva centimetri
– sa îți propui trei lucuri de care să te și ții (mai mult de 3 e prea mult și imposibil de realizat!). De exemplu, să înveți să înoți, sau să ajungi la gym măcar de 2 ori pe săptămână sau să mergi la un curs de pictură sau fotografie.
– Să îți faci ordine în dulap și să-ți creezi un nou stil vestimentar. Dintr-o boho chic girl poți deveni o Mademoiselle Chanel, și pentru asta nu-ți trebuiesc decât câteva piese și 2-3 accesorii. Când te plictisești de acest look (deși mă îndoiesc) te poți transforma într-o Sonia Rykiel woman (iarna ar fi anotimpul ideal pentru acest look a la ,,Regina tricotajelor’’)
– Să îți redecorezi casa (mutând mobile sau cumpărând câteva accesorii vesele)
– Să incerci să fii mai tolerantă și să ajuti cât poți atunci când e nevoie. Îți va da o stare de bine (și să nu ai senzația că asta te va transforma într-o sfântă!)
– Să faci doar lucrurile care-ți plac și să încerci să spui NU atunci când trebuie sau știi că nu poți (și uneori nu vrei) să faci anumite lucruri.
– Îngrijește-te mai mult decât o făceai înainte – crème, răsfățuri, lucruri pe care nu ți le cumpărai sau nu le făceai până acum câteva zile; însă încearcă să nu devii obsedată de propria persoană, totul trebuie făcut cu măsură.
– Cumpără-ți o carte și flori la fiecare final de săptămână, îți va da o stare de bine. Åži mergi la piață cu un coș din rafie și cu o ținută de Provence, o să ai senzația că fiecare weekend e o vacanță!

Încearcă să-ți amintești când îți plăcea cel mai mult de tine, în ce etapă a vieții tale ai fost cea mai fericită și mulțumită atunci când te priveai în oglindă sau te duceai la culcare și te gândeai la ce ai făcut în ultima vreme și-ți făcea plăcere. Te va ajuta mult ca să-ți dai seama dacă ,,noua TU’’ este ceea ce ai nevoie acum. Succes!

ARTICOLE SIMILARE

Vedetele NU arată ca-n REVISTE. Cat de banale sunt în viaţa REALĂ

realitatea

Cum să fii o apariție gorgeous pe plajă

realitatea

Toaleta care „alungă” angajații pentru a crește productivitatea lor la locul de muncă

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu, FĂRĂ PIC DE MACHIAJ! “Aşa aş vrea să mă cunoaşteţi, DUPĂ CE M-AŢI VĂZUT ATÂŢIA ANI DIVĂ”

Mihaela Rădulescu, drama vibratorului: “Masturbări fără număr!”

Facebook detox | Avantajele deconectării

Andreea Damian

Scrie un comentariu