Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cum să adopți tendința fără sutien, fără a părea vulgară

Tendința „fără sutien” numită și „braless” este peste tot. Nu va părea deloc vulgar dacă știi să te îmbraci cu chic și stil. Dimpotrivă, tendința ar fi chiar spre celebrarea feminității.

Dacă stiloul lui Molière este etern, timpul în care moda a cerut femeilor să-și ascundă corpul s-a încheiat. De la podiumurile săptămânii modei până la fashioniste, moda fără sutien este peste tot. Această tendință are un nume: „braless”.

Acesta vine la noi din engleză și înseamnă literalmente „fără sutien”. Un concept atrăgător mai ales vara când căldura ne împinge să purtăm doar piese ușoare și decupate pentru a simți o gură de prospețime și libertate în viața noastră de zi cu zi. Fără a uita zilele în care rămânem acasă. Vom preciza, totuși, că această tendință este mai potrivită pentru femeile cu sânii mici, mai degrabă decât pentru cele care au sânii mari.

Iată sfaturile noastre pentru adoptarea tendinței fără sutien fără probleme.

Alegerea tricoului potrivit

Când decizi să nu purtați un sutien sub haine, alegerea topului sau a tricoului este capitală. Mai întâi, evită culoarea albă. Combinația de transparență și efect de tricou umed nu este chiar foarte șic. În schimb, optează pentru tricou închis la culoare, din bumbac sau in. În ceea ce privește forma, gâtul rotund, croiala dreaptă și mânecile laminate vintage sunt ideale pentru adoptarea modei anilor ’90.

Acordă atenție alegerii decolteului

Este importantă și alegerea decolteului. Evită V-ul sau decolteul prea adânc și optează pentru un gât sub formă de barcă, halter sau pe gât.

Nu face sport

Pentru a adopta această tendință, vă sfătuim pur și simplu să nu mergeți la un maraton sau să alergați după autobuz sau taxi. Știți cât de neplăcut poate fi atunci când pieptul nu este sprijinit.

Poartă o jachetă

Dacă adopți braless în timpul zilei, cel mai bine este să nu exagerezi. Nimic mai bun decât o jachetă mică pentru a completa stilul. Poți opta, de asemenea, pentru un kimono cu model, un cardigan tricotat ușor sau jachetă din denim supradimensionată. Din ce în ce mai multe vedete și alți bloggeri de modă optează pentru sacoul blazer fără nimic pe dedesubt pentru un look șic dar irezistibil.

Alege pantalonii potriviți

La fel ca tricoul sau forma decolteului, trebuie să fii atentă și la partea de jos. Editorii de modă recomandă blugi cu talie înaltă sau pantaloni fluizi. Pentru un aspect mai plin de farmec, alege o fustă skater cu nasturi, care ajunge deasupra genunchilor.

Deci, ești gata să-ți iei rămas bun de la sutien?

ARTICOLE SIMILARE

8 tendințe medievale la care nimeni nu se aștepta să revină la modă

Andreea Damian

Weekend la MNAC online ⎥ Orașul meu ca un colaj

Ciocîrlan

O aplicație mobilă permite fotografierea stilului râvnit și identificarea lui

realitatea

Fiica lui Mick Jagger, Georgia May pozeaza pentru Harper-™s Bazaar US in noiembrie

realitatea

Facebook ar putea să introducă o nouă criptomonedă cu care să plătească utilizatorii

realitatea

Măștile lui Lady Gaga au fost adevărații câștigători ai Premiilor MTV Video Music 2020

Andreea Damian

Scrie un comentariu