Tabu
Image default
BEAUTY

Cum să ai grijă de picioare vara?

Picioarele trebuie răsfățate pe tot parcursul anului și mai ales vara. Fiind adesea supuse unor agresiuni în sezonul cald, este indicat să le supunem unor tratamente delicate, pentru a le menține catifelate.

S-a dat startul sezonului sandalelor și al pantofilor decupați, dar picioarele tale prezintă urmele suferințelor după luni întregi limitate la șosete și pantofi închiși. Adesea neglijate în timpul sezonului de iarnă, picioarele sunt lipsite de hidratare, sunt uscate, au rugozități și calusuri.

Trebuie să ai grijă de ele tot timpul anului, nu doar atunci când încalți pantofi deschiși. Înainte de a le dezvălui oferă câteva clipe de răsfăț. Tratați-le intens, pentru a repara toate rănile suferite în timpul iernii și afișați picioare sublime, moi la atingere. Continuați să le întrețineți pe tot parcursul verii. Tot ce trebuie să faceți este să le tratați cu gesturi corecte și produse dedicate.

citiți și: Dureri de picior care trebuie tratate fără întârziere

Frecându-se de tălpile pantofilor, pielea este tensionată. Stratul său cornos se îngroașă. Pentru a-l îndepărta, folosiți o răzătoare specială sau o piatră ponce. De două ori pe săptămână, frecați zona predispusă la calus, acordând o atenție deosebită călcâielor. Evitați accesoriile metalice, care sunt prea dure pentru piele.

În fiecare seară, hidratați picioarele cu o cremă care face picioarele uscate mai catifelate. Profitați de ocazie pentru a efectua un auto-masaj al picioarelor, care relaxează și detensionează arcul piciorului și degetelor, adesea supus tensiunii. Folosiți tratamentele pe bază de ingrediente active naturale, unt de shea, ceară de albine albă și ulei de măsline.

ARTICOLE SIMILARE

7 cele mai bune machiaje de Halloween

Andreea Damian

Cum s-au antrenat fizic cei de la Depeche Mode pentru concert

Cum arată Jennifer Lopez, fără MEŞELE care îi fac O CLAIE în cap!

Simona Patruleasa si secretul ei de beauty: “Pielea mea e exact precum a fetitei mele, piele de bebelus”

De ce a renunțat prințesa Diana să mai poarte eyeliner albastru

Andreea Damian

Din OBEZA, silueta de MODEL! Cum a slabit peste 50 kg!

Scrie un comentariu