Tabu
Image default
BEAUTY

Cum să ai grijă de picioare vara?

Picioarele trebuie răsfățate pe tot parcursul anului și mai ales vara. Fiind adesea supuse unor agresiuni în sezonul cald, este indicat să le supunem unor tratamente delicate, pentru a le menține catifelate.

S-a dat startul sezonului sandalelor și al pantofilor decupați, dar picioarele tale prezintă urmele suferințelor după luni întregi limitate la șosete și pantofi închiși. Adesea neglijate în timpul sezonului de iarnă, picioarele sunt lipsite de hidratare, sunt uscate, au rugozități și calusuri.

Trebuie să ai grijă de ele tot timpul anului, nu doar atunci când încalți pantofi deschiși. Înainte de a le dezvălui oferă câteva clipe de răsfăț. Tratați-le intens, pentru a repara toate rănile suferite în timpul iernii și afișați picioare sublime, moi la atingere. Continuați să le întrețineți pe tot parcursul verii. Tot ce trebuie să faceți este să le tratați cu gesturi corecte și produse dedicate.

citiți și: Dureri de picior care trebuie tratate fără întârziere

Frecându-se de tălpile pantofilor, pielea este tensionată. Stratul său cornos se îngroașă. Pentru a-l îndepărta, folosiți o răzătoare specială sau o piatră ponce. De două ori pe săptămână, frecați zona predispusă la calus, acordând o atenție deosebită călcâielor. Evitați accesoriile metalice, care sunt prea dure pentru piele.

În fiecare seară, hidratați picioarele cu o cremă care face picioarele uscate mai catifelate. Profitați de ocazie pentru a efectua un auto-masaj al picioarelor, care relaxează și detensionează arcul piciorului și degetelor, adesea supus tensiunii. Folosiți tratamentele pe bază de ingrediente active naturale, unt de shea, ceară de albine albă și ulei de măsline.

ARTICOLE SIMILARE

Ce interventii estetice au facut Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan

Cand putem folosi gri metalic in machiaj?

realitatea

8 remedii naturale pentru scalpul inflamat

Andreea Damian

Kim Kardashian lansează colecția de machiaj corporal pentru bolnavii de Psoriazis

Andreea Damian

Devino si tu un Skinchecker!

realitatea

Cum sa ai o privire mai seducatoare folosind produse de infrumusetare si machiaj

realitatea

Scrie un comentariu