Home > beauty > Cum sa ai silueta ca a modelului Candice Swanepoel

Cum sa ai silueta ca a modelului Candice Swanepoel

Candice Swanepoel este unul dintre cele mai bine cotate modele, dar si cele mai bine platite. Este cunoscuta ca unul dintre ingerii Victoria’s Secret, iar silueta ei ideala are o reteta exacta si sigura. Pentru a se mentine in forma, Candice colaboreaza cu celebrul trainer de modele, Justin Gelband.

Am observat ca fetele din aceasta industrie erau cu mult in urma. Ele nu se concentrau pe corpul lor, totul se rezuma la a nu manca, fara exercitii si pe a face orice pentru a pierde in greutate, cat mai repede“, a declarat Justin Gelband, care e dezvoltat o metoda personalizata pentru modele.

Justin a inceput sa lucreze cu Candice la putin timp dupa ce a debutat pentru Victoria’s Secret. Care e secretul ei? L-a dezvaluit pentru Vogue Australia.

Se pare ca modelul nu se extenueaza in sala de sport, ci lucreaza doar o ora pe zi, trei sau patru zile pe saptamana. “Fiecare zi e diferita. Facem putin pilates, putina yoga, cateva exercitii de echilibru si stabilitate si chiar si box, astfel incat sa poata elibera stresul si pentru a avea un corp frumos si tonifiat. Dar constant ii schimb miscarile si exercitiile”, a dezvaluit Justin.

Mai mult, Candice a luat boxul foarte in serios si vrea sa ajunga la un alt nivel la acest sport. “Inainte am facut kickboxing, care era perfect pentru starea mea de bine, asa ca acum invat sa ma bat ca un luptator profesionist.

Modelul imbina boxul cu ridicarile de greutati si baletul pentru a antrena diferite zone musculare. “Cand vrem sa lucram abdomenul, face box. Cand ne axam pe posterior, foloseste greutati pentru glezne si ne focusam pe lucrarea zonei interioare a coapsei si fund. Este exact ce trebuie pentru rotunjirea posteriorului.”, a declarat trainerul.

Exercitiul lui presupune mai exact, legarea unor greutati de glezne si ridicarea fiecarui picior, pe rand, de 12-15 ori, cu piciorul drept in lateral si apoi tot atatea cu piciorul drept, ridicat in spate si repetat cu el ridicat in fata.

Cand vine vorba de alimentatie, Candice mananca sanatos, insa are si cateva vicii culinare. “Nu-mi refuz nimic. Alimentele extrem de grase si sarate ma fac sa ma simt rau, instantaneu, asa ca, tot ce mananc este bun pentru mine, organic si proaspat. Daca exista un moment cand trebuie sa fiu supravegheata este atunci cand mananc unt de arahide si inghetata de ciocolata.

Cand ia o pauza de la antrenament, Candice prefera sa se plimbe prin natura. “Imi place sa ma plimb undeva unde e frumos, aproape de ocean sau de apa. Natura imi reface energia.”, a declarat Candice pentru Vogue Australia.

Articole asemanatoare
Călugărițele atlete: Vaticanul are o echipă de atletism și vrea să ajungă la Jocurile Olimpice
Revoluția sutienelor – nu se mai poartă modelele Push-up, în 2018 este la modă confortul
Victoria’s Secret vinde fantezii periculoase
Victoria's Secret
Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Comenteaza acest articol

Cum sa ai silueta ca a modelului Candice Swanepoel

by realitatea   1 min
0