Home > beauty > Cum să ai un păr lung și mătăsos. Indiencele și-au dezvăluit secretele

Cum să ai un păr lung și mătăsos. Indiencele și-au dezvăluit secretele

păr lung și mătăsos

Indiencele sunt recunoscute pentru frumusețea lor copleșitoare. Și probabil ați observat că toate au un păr lung și mătăsos. Secretele lor de îngrijire au fost transmise din cele mai vechi, iar multe femei din întreaga lume au încercat ani întregi să le afle.

În timp ce unele femei cred că este suficient să-ți speli părul cu un șampon și să îi aplici o mască o dată pe săptămână, ei bine, nu este suficient. Femeile din India au dezvăluit opt secrete pentru a avea părul lung.

  1. Clătiți-l cu apă rece. Astfel veți stimula circulația sângelui care va duce la o creștere mai rapidă a părului.
  2. Suc de aloe vera. Sucul de aloe vera este potrivit pentru toate tipurile de păr. Acesta este hidratant, având grijă atât de păr, cât și de scalp.
  3. Masaj cu ulei de cocos. Se toarnă puțin ulei de nucă de cocos într-un castron, se încălzește timp de 20 de secunde, apoi se aplică pe scalp. Aplicați altfel încât uleiul să pătrundă până la rădăcinile părului. Uleiul hrănește scalpul și curăță foliculii de grăsimea acumulată. Lăsați-l să acționeze timp de 30 de minute, apoi spălați-vă părul cu șampon și clătiți. Repetați procedura o dată pe săptămână.
  4. Oțet de mere. Stimulează foliculii de păr și vă ajută să scăpați de mătreață. Tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți șamponul cu oțet de mere o dată pe săptămână.
  5. Mască de păr cu albuș de ou. Căderea părului este adesea cauzată de lipsa de proteine ​​din alimentație. Revitalizați-vă părul, aplicând pe rădăcinile firelor de păr un amestec obținut din 2 albușuri de ou bătute bine. Lăsați să acționeze 30 de minute, apoi spălați părul cu șampon.
  6. Uleiuri esențiale. Cele mai bune sunt de migdală, jojoba, rozmarin, lavandă și cimbru. Acestea curăță părul de grăsimea acumulată în pori și repară foliculii deteriorați.
  7. Reduceți frecvența spălărilor. Pentru a vă face părul sănătos și strălucitor ar trebui să evitați substanțele chimice dure conținute în cele mai multe produse de frumusețe, deoarece acestea schimbă nivelul normal al pH-ului pielii. Reduceți spălarea părului la 1-2 ori pe săptămână.
  8. Mască de păr cu panthenol. D-pantenolul este o vitamină sintetică B5. Odată absorbit în piele, normalizează starea epidermei. Ajută la repararea firelor de păr și împiedică pierderea părului.
Articole asemanatoare
secrete de frumusețe
Cele mai vechi secrete de frumusețe de la Hollywood
Supermodelele Victoria’s Secret își dezvăluie secretele de frumusețe
Kim si-a tuns parul pentru Kanye!
Italian beauty-tips

2 Responses

  1. Pingback : Cum să ai un păr lung și mătăsos. Indiencele și-au dezvăluit secretele – Stiri mobil stiri realitatealive stiri video stiri online

Comenteaza acest articol

Cum să ai un păr lung și mătăsos. Indiencele și-au dezvăluit secretele

by Andreea Damian   2 min
2