Home > Lifestyle > Cum sa alegi fotoliul de masaj potrivit pentru tine

Cum sa alegi fotoliul de masaj potrivit pentru tine

Te doare spatele sau pur si simplu, vrei sa te relaxezi si sa scapi de stres? Un fotoliu de masaj poate sa fie exact solutia de care ai nevoie pentru o stare de sanatate buna si zambete cat mai dese.

Gatul intepenit, durerile de spate, cresterea nivelului de stres si lipsa energiei sunt cateva dintre cele mai importante efecte pe care le are sedentarismul asupra vietii noastre de zi cu zi. Una dintre cele mai eficiente si simple solutii la care putem apela ca sa combatem influentele negative ale sedentarismului asupra sanatatii noastre este achizitionarea unui fotoliu de masaj profesional. Pe piata exista o multime de variante de fotolii de mesaj, cu functionalitati si preturi diferite, asa ca trebuie sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru tine. Afla, in continuare, care sunt pasii pe care ar fi bine sa-i urmezi astfel incat sa alegi fotoliul ideal.

Testeaza

Inainte de toate, ai grija sa incerci mai multe tipuri de fotolii de masaj. Este foarte important ca sa te simti foarte comfortabil. Vei observa ca unele fotolii au forme sau conturi care se potrivesc mai bine conformatiei si nevoilor tale.

Tot la capitolul „probe” intra si testarea programelor presetate ale fotoliilor de masaj. Experimenteaza cat mai mult si o sa observi ca anumite fotolii au un program presetat special pentru tratarea unor afectiuni ale spatelui. De asemenea, vei vedea ca unele fotolii sunt dotate cu multiple capacitati de reglare si programe presetate, pentru o utilizare cat mai variata.

Decide-te asupra intensitatii masajului

Ia-ti toate masurile ca fotoliul pe care-l achizitionezi să corespundă din punctul de vedere al intensitatii masajului. Daca iti doresti un masaj intens, cauta un fotoliu cu anumite componente care ii permit sa execute miscari mai puternice. Pe de alta parte, in cazul in care vrei un masaj mai putin intens, opteaza pentru un fotoliu conceput pentru miscari line.

Stabileste un buget

Dupa ce te-ai documentat putin, stabileste un buget in care doresti sa te incadrezi. Chiar daca pretul unui fotoliu de masaj poate parea prea ridicat, ia in considerare ca il vei putea folosi pe termen lung si ca te va scuti de vizitele costisitoare in saloanele de profil.

Ia in calcul aspectul

Aspectul, culoarea si dimensiunile sunt factori care ar trebui sa cantareasca foarte mult in alegerea unui fotoliu de masaj. Gandeste-te la designul si mobilierul camerei in care vei amplasa fotoliul de masaj. Tine cont ca unele fotolii sunt din piele si lemn, iar altele contin mai mult plastic si materiale sintetice.

Sursa foto: inadafamily.ro

 

Articole asemanatoare
Câinelui tău îi place să asculte Bob Marley pentru că îi amintește de mama
Masajul cu șerpi
Masajul cu șerpi – o metodă de relaxare sau o formă de auto-tortură?
4 motive pentru care ar trebui să alegi un scaun de masaj
De ce sa alegi cateva minute de relaxare pe scaunul de masaj si nu masajul la profesionisti?

Cum sa alegi fotoliul de masaj potrivit pentru tine

by realitatea   1 min
1