Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum să alegi imprimeul animal print perfect pentru garderoba ta și să îl porți cu stil

Imprimeul animal printul pare să nu se demodeze niciodată, iar vedetele care sunt văzute în public în dungi de zebră și pete de leopard dovedesc acest lucru. Uneori, alegerea imprimeului animal print care ți se potrivește cel mai bine poate fi o provocare iar alegerea sa nu este deloc ușoară.

Dar nu îți face griji: există câteva principii de bază simple care te pot ajuta să îmblânzești această tendință a modei și să arăți fabulos în ținute care conțin imprimeuri animal print. Experții au oferit 5 sfaturi care te pot ajuta să te simți mai încrezătoare atunci când alege și porți haine cu imprimeu animal print!

Poartă un singur articol cu imprimeu animal print.

Este posibil ca fashionistele cu experiență să nu aibă nicio problemă în amestecarea diferitelor imprimeuri, dar dacă începi să porți animal print, este mai bine să alegi o singură piesă vestimentară. Dacă amesteci modele diferite sau un model de culori diferite, este posibil să nu arate armonios pe corp. Dacă totuși dorești să utilizezi mai multe articole de îmbrăcăminte cu imprimeu animal print, asigură-te că imprimeurile sunt identice, cum ar fi snake printul pe care îl poartă Jennifer Lopez în imaginea de mai jos.

Începe cu accesorii dacă ești începătoare.

Să porți haine cu dungi și pete poate suna riscant. Poți încerca această tendință doar cu accesorii la început. Poate fi o geantă de leopard sau cizme din piele de șarpe, precum cele purtate de Rihanna în fotografia de mai sus.

Amintește-ți că piesele cu imprimeu animal print atrag atenția asupra anumitor părți ale corpului.

Poartă imprimeuri în culori naturale.

Hainele în culori strălucitoare pot arăta cu siguranță fabulos, dar la fel ca și combinarea mai multor imprimeuri, purtarea unor pete și dungi viu colorate poate necesita anumite cunoștințe și experiență. Dacă dorești să te simți mai încrezătoare și mai confortabil cu acest aspect „sălbatic”, alege culori apropiate de culorile reale ale pielii animalelor.

Combină imprimeuri cu piese în culori monocrome.

Îmbrăcămintea și accesoriile monocrome fac ca piesa vestimentar cu imprimeu animal să iasă în evidență. Dacă vei combina o fustă leopard cu un top negru și pantofi negri, fusta va deveni centrul atenției tuturor. Exact asta a făcut Laura Dern în imaginea de mai sus.

Poartă-l simplu și alege forme clasice.

Combinarea animal printului cu altceva poate fi o provocare, prin urmare alege o rochie dintr-o croială clasică cu un imprimeu animal de culoare naturală și combin-o cu accesorii monocromatice simple și elegante sau renunță de tot la accesorii. Îți dăm ca exemplu ținutele purtate de Jennifer Lopez și Kim Kardashian.

Începe cu elementele de bază și suntem siguri că în curând te vei îndrăgosti de imprimeurile animal print și vei găsi mai mult spațiu pentru pete și dungi în garderoba ta.

ARTICOLE SIMILARE

7 aspecte de care orice amatoare de cizme si ghete trebuie să țină cont

Andreea Damian

Exodul tinerilor – condamnabil sau nu?

realitatea

Sandalele disco Margiella

realitatea

Regé-Jean Page explică de ce nu va mai apărea în sezonul 2 din „Bridgerton”

Andreea Damian

Reese Witherspoon mângâie elefanţi în Vogue US din mai

realitatea

Ce staruri s-au infectat cu coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu