Tabu
Image default
FASHION

Cum să alegi lenjeria modelatoare perfectă pentru tipul tău de corp?

Dacă ești în căutarea a ceva care să adauge un pic de formă și curbură siluetei tale, vei avea nevoie de lenjerie modelatoare. Lenjeria modelatoare vine într-o varietate de stiluri și forme, și cu siguranță există ceva pentru toată lumea. Cu toate acestea, înainte de a-ți cumpăra o astfel de piesă, este important să ții cont de tipul tău de corp. Află cum să alegi stilul de lenjerie perfect pentru silueta ta și îmbunătățește-ți instantaneu aspectul.

Înțelege-ți tipul de corp 

Atunci când alegi lenjeria modelatoare potrivită, este important să îți înțelegi tipul de corp. Acest lucru te va ajuta să alegi stilul, mărimea și forma potrivite care se vor potrivi cel mai bine nevoilor tale. Există cinci tipuri principale de corp: măr, pară, triunghi inversat, atletic și clepsidră. Fiecare dintre aceste tipuri are nevoi diferite atunci când vine vorba de lenjerie modelatoare.

Silueta în formă de măr are bustul mai mare și o talie nu foarte definită. De regulă, șoldurile sunt înguste, cu picioare frumoase. Silueta pară se caracterizează prin umeri înguști, bust mai mic, o talie subțire și coapse și șolduri mai pline. Un corp sub formă de triunghi inversat se definește printr-un bust mai voluminos și o talie și coapse înguste. Silueta atletică se caracterizează printr-o uniformitate a bustului, taliei și coapselor, deseori puțin definite. În cele din urmă, silueta clepsidră este cel mai dorit tip de siluetă, caracterizându-se prin șolduri și bust bine proporționate și o talie de viespe, definită. 

Alege lenjeria modelatoare care se potrivește cel mai bine tipului tău de corp

Există o varietate de tipuri de lenjerii modelatoare disponibile pe piață, de la body la articole de îmbrăcăminte de compresie. Poate fi dificil să decizi ce tip de lenjerie este cel mai potrivit pentru tine, deoarece fiecare are propriile beneficii și dezavantaje unice. Cu toate acestea, ținând cont de tipul tău de corp, îți va fi mult mai ușor să alegi lenjeria modelatoare potrivită.

Pentru silueta clepsidră, poți alege un corset modelator, chilot modelator slim up sau chiar un body modelator pentru a-ți sublinia talia și a-ți netezi bustulul și coapsele. Silueta atletică poate recurge la lenjerie modelatoare de tip chilot, body sau maiou, pentru evidențierea și ridicarea fundului și a bustului. În cazul unei siluete de tip pară, vei avea nevoie de colanti modelatori sau chilot cu efect modelator care să creeze un echilibru al formelor. Pentru definirea siluetei triunghi inversat, un body dama sau un maiou modelator cu bust deschis, va reuși să netezească talia. Silueta măr va avea nevoie de un slip sau body modelator cu pantaloni scurți pentru a crea o talie definită. 

Beneficiile lenjeriei modelatoare

Dacă ești ca majoritatea femeilor, știi că garderoba ta nu este niciodată completă dacă nu are cel puțin o piesă de lenjerie modelatoare. Lenjeria modelatoare ajută la menținerea bustului și a taliei ferm la locul lor. De asemenea, reduce mișcarea excesivă pe parcursul zilei, care poate cauza o serie de probleme – inclusiv dureri de spate și disconfort la nivelul gâtului. Lenjeria modelatoare se mulează pe corp, permițând să creeze un aspect mai natural – indiferent de cât de unică este silueta ta.  Atunci când ai în garderobă perechea perfectă de lenjerie modelatoare, nimic nu te poate opri să arăți minunat. Încearcă să alegi piese noi și să te simți confortabil cu formele tale. Asigură-te doar că achiziționezi lenjerie care îți susține tipul de corp și are o croială măgulitoare.

ARTICOLE SIMILARE

IULIA ALBU, disperata sa socheze din nou! Aproape topless la GOPO 2013!

Chanel Haute Couture, toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Jerry Hall, Chéri, Lagerfeld și gențile Chanel

realitatea

Bagheta de pâine, ultima tendință în modă și design?

Ciocîrlan

Adidas Originals, in love

realitatea

Sulina – Orașul pe unde intră soarele în România

realitatea

Scrie un comentariu