Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Cum să alegi un parfum sexy

Când spui sexy te gândești automat la o rochie neagră, care să-ți punăîn valoare formele corpului, sau la un ruj roșu, care va arăta grozav pe buzele tale. Ca să te simți sexy poți pur și simplu să porți un… parfum. Dar cum îl alegi pe cel care ți se potrivește?

Majoritatea parfumurilor sunt în mod inerent sexy, rolul lor fiind să te facă să te simți mai mult sau mai puțin fabulos. Dar unele sunt mult mai sexy decât altele! Și acest lucru se datorează unei supradoze de mosc, ingredientul derivat din glandele sexuale ale masculului de mosc. Și vanilia face ca un parfum să fie sexy. Este ingredientul cheie din parfumurile orientale.

Parfumurile care conțin arome de tuberoză, iasomie și gardenie sunt adesea considerate sexy: toate aceste flori albe posedă o calitate dulce, înflăcărată, evocă un fel de căldură, ne amintesc de nopțile calde de vară, de primele întâlniri cu iubitul.

Cu toate acestea, nicio altă notă din parfumerie nu este mai surprinzător de carnală, mai cremoasă și mai contradictorie decât cea de tuberoză. Floarea cu multe petale are un amestec de prospețime ca la florărie cu o opulență catifelată. De aceea, ea este o notă florală perenă, polarizatoare, având pe câți adoratori ardenți, pe atâția detractori pasionați. Cei din era victoriană interziceau fetelor tinere să miroasă a mireasma tuberozei, temându-se că vor trăi un orgasm spontan!

În cele din urmă, căutați parfumuri care conține arome de piele naturală, lemn, vetiver, iris, tutun și ambră – sunt extrem de seducătoare.

ARTICOLE SIMILARE

Secretele unei vieţi lungi, dezvăluite de „expertul în longevitate”

Andreea Damian

Frumoasa sau horror? Si LAURA COSOI arata cum ii sta nemachiata! FOTO

HORROR: Iulia Albu si-a distrus buzele cu un machiaj bizar! FOTO!

Tendințe în modă inspirate de serialele noastre preferate

Andreea Damian

Noua generație de prinți pe Instagram. Cum se distrează tinerii monarhiști în vacanțe

Andreea Damian

Mască cu miere şi iaurt pentru arsurile solare

realitatea

Scrie un comentariu