Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Cum să alegi un parfum sexy

Când spui sexy te gândești automat la o rochie neagră, care să-ți punăîn valoare formele corpului, sau la un ruj roșu, care va arăta grozav pe buzele tale. Ca să te simți sexy poți pur și simplu să porți un… parfum. Dar cum îl alegi pe cel care ți se potrivește?

Majoritatea parfumurilor sunt în mod inerent sexy, rolul lor fiind să te facă să te simți mai mult sau mai puțin fabulos. Dar unele sunt mult mai sexy decât altele! Și acest lucru se datorează unei supradoze de mosc, ingredientul derivat din glandele sexuale ale masculului de mosc. Și vanilia face ca un parfum să fie sexy. Este ingredientul cheie din parfumurile orientale.

Parfumurile care conțin arome de tuberoză, iasomie și gardenie sunt adesea considerate sexy: toate aceste flori albe posedă o calitate dulce, înflăcărată, evocă un fel de căldură, ne amintesc de nopțile calde de vară, de primele întâlniri cu iubitul.

Cu toate acestea, nicio altă notă din parfumerie nu este mai surprinzător de carnală, mai cremoasă și mai contradictorie decât cea de tuberoză. Floarea cu multe petale are un amestec de prospețime ca la florărie cu o opulență catifelată. De aceea, ea este o notă florală perenă, polarizatoare, având pe câți adoratori ardenți, pe atâția detractori pasionați. Cei din era victoriană interziceau fetelor tinere să miroasă a mireasma tuberozei, temându-se că vor trăi un orgasm spontan!

În cele din urmă, căutați parfumuri care conține arome de piele naturală, lemn, vetiver, iris, tutun și ambră – sunt extrem de seducătoare.

ARTICOLE SIMILARE

Gestul făcut de Traian Spak, după ce a aflat că Andreea Antonescu e însărcinată

Andreea Damian

Încă un MIT desființat. Suplimentele cu vitamina D și omega-3 NU previn cancerul și bolile cardiace

Andreea Damian

Solstițiu de iarnă 2021 | Ce e bine să faci și ce nu, în cea mai scurtă zi din an

Andreea Damian

Enrique Iglesias a vorbit pentru prima oară în public despre gemenii săi

Andreea Damian

Cum sa ai silueta ca a modelului Candice Swanepoel

realitatea

Moda pe caniculă. Cum să nu mergem la birou

Andreea Damian

Scrie un comentariu