Tabu
BEAUTY Slider

Cum să alegi un parfum sexy

parfum
Când spui sexy te gândești automat la o rochie neagră, care să-ți punăîn valoare formele corpului, sau la un ruj roșu, care va arăta grozav pe buzele tale. Ca să te simți sexy poți pur și simplu să porți un… parfum. Dar cum îl alegi pe cel care ți se potrivește?

Majoritatea parfumurilor sunt în mod inerent sexy, rolul lor fiind să te facă să te simți mai mult sau mai puțin fabulos. Dar unele sunt mult mai sexy decât altele! Și acest lucru se datorează unei supradoze de mosc, ingredientul derivat din glandele sexuale ale masculului de mosc. Și vanilia face ca un parfum să fie sexy. Este ingredientul cheie din parfumurile orientale.

Parfumurile care conțin arome de tuberoză, iasomie și gardenie sunt adesea considerate sexy: toate aceste flori albe posedă o calitate dulce, înflăcărată, evocă un fel de căldură, ne amintesc de nopțile calde de vară, de primele întâlniri cu iubitul.

Cu toate acestea, nicio altă notă din parfumerie nu este mai surprinzător de carnală, mai cremoasă și mai contradictorie decât cea de tuberoză. Floarea cu multe petale are un amestec de prospețime ca la florărie cu o opulență catifelată. De aceea, ea este o notă florală perenă, polarizatoare, având pe câți adoratori ardenți, pe atâția detractori pasionați. Cei din era victoriană interziceau fetelor tinere să miroasă a mireasma tuberozei, temându-se că vor trăi un orgasm spontan!

În cele din urmă, căutați parfumuri care conține arome de piele naturală, lemn, vetiver, iris, tutun și ambră – sunt extrem de seducătoare.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, noua prințesă a inimilor? I-a cucerit pe toți cu un gest banal

Andreea Damian

Reese Witherspoon spune că simte că și-a câștigat fiecare fir de păr alb și toate ridurile

realitatea

Rihanna lansează o nouă linie de haine împreună cu grupul francez LVMH și avem deja primele imagini

Andreea Damian

„Noaptea tarziu”, proiect despre responsabilizare, dedicat tinerilor

Tabu Tabu

Rezultatele îngrijorătoarea ale unui studiu: ce se găsește în sarea de bucătărie

Andreea Damian

Manuscrisele celebre de la Marea Moartă care se aflau la Muzeul Bibliei sunt false

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu