Tabu
Image default
BEAUTY

Cum să aplici fardul de obraz, în funcție de forma feței

Fardul de obraz intensifică lookul și pune în valoare trăsăturile feței. Adaugă puțină culoare pe pomeți și bărbie și obții efectul pe care ți l-ai dorit. Subtil, nu în exces, ca să nu cazi în extremă. Secretul constă în alegerea nuanței potrivite și în aplicarea lui conform fizionomiei tale. De aceea trebuie să știi unde și cum să aplici blush-ul! Iată ce ne învață experții în beauty.

Pentru o figură cu formă pătrată, precum cea a Oliviei Wilde, este indicat să aplici cea mai intensă nuanță a blush-ului pe pomeți, apoi să te îndrepți spre tâmple cu pensula. Vei distrage astfel atenția de la colțurile feței. Corecția feței pătrate se realizează aplicând fard de obraz pe linia dintre bărbie și lobul urechii. Această umbră va genera senzația de oval.

Fața ovală este considerată ideală în domeniul make-up-ului și nu cunoaște restricții. Fardul se obraz se aplică pe pomeți, iar pentru seară, conturează baza nasului și mijlocul frunții. Învață cum să faci asta, inspirându-te de la Rihanna sau Angelina Jolie.

Pe o față rotundă, fardul de obraz se aplică inițial deasupra pomeților, îndreptându-te ulterior către nas. Nu te apropia prea mult de nas, vei sublinia astfel rotunjimea chipului. Restul de blush de pe pensulă va contura apoi pometele propriu-zis înspre maxilar. Diferența de culoare va alungi rotunjimea feței. Mindy Kaling, Gabrielle Union sau Kate Bosworth sunt doar câteva celebrități care țin cont de aceste trucuri.

Pentru fața alungită sau sub formă de inimă se va aplica fardul de obraz pe orizontală, de pe pomeți spre lobul urechii. Astfel se va corecta lungimea feței înspre un tipar mai lat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”

Andreea Damian

5 autumn beauty must-haves!

5 moduri ușoare prin care îți poți transforma baia într-un spa

Andreea Damian

Alain Delon, mai sălbatic ca niciodată pentru Dior

realitatea

Laurette e disperata! Are grave probleme de sanatate

Tratamentul facial care a impresionat-o pe Paris Hilton

Scrie un comentariu