Home > Lifestyle > Cum să devii expertă în sexting

Cum să devii expertă în sexting

Sextingul s-a născut în Statele Unite şi constă în transmiterea de sms-uri conţinând texet sau imagini explicite. Obiceiul este foarte răspândit, chiar şi în rândul vedetelor, unele dintre ele descoperite de hackeri, iar mesajele lor publicate mai apoi pe internet. Probabil că hackerii nu stau şi cu ochii pe telefonul tău, aşa că poţi încerca să-ţi condimentezi un pic viaţa de cuplu şi poţi să o faci fără riscuri dacă urmezi câteva reguli simple.

1. Fii prudentă! Nu face sexting cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o sau în care nu ai deplină încredere, s-ar putea întoarce împotriva ta. Şterge fotografiile sau filmele îndrăzneţe care te-ar pune în ipostaze jenanante dacă ai pierde telefonul. Pe cât posibil, nu folosi un telefon foarte performant.

2. Alege cu grijă momentul! E minunat să ai fanstama de a-ţi excita bărbatul în orice moment al zilei dar gândeşte-te cum ar fi ca un mesaj “hard” să ajungă la el chiar când e într-o şedinţă importantă. Tatonează, începe cu un mesaj nevinovat înainte de a începe ostilităţile.

3.Nu te preface! La o adică sextingul are drept scop elibearea de tabu-urile sexuale, deci poţi merge mai departe decât  de obicei. Experţii sunt de acord – nimic nu-l va excita mai mult decât o fotografie cu tine în lenjerie intimă în faţa oglinzii şi, de ce nu, chiar goală într-o poziţie lascivă.

4. Evită să devii vulgară! Propunerile şi sugestiile indecente sunt mult mai sexy în faza de tatonare. Dacă ajungi la nivelul porno, vraja nu va mai fi aceeaşi, mai mult, s-ar putea să bată în retragere.

5. Dacă eşti în pană de idei sexy, poţi urma exemplul lui Scarlett Johansson, fă-şi o poză cu telefonul în baie în care să ţi se vadă spatele şi fesele. Poţi chiar folosi tehnica Tiger Woods – “O să te epuizez!”, sau clasicele “Te-ai întrebat ce am putea face la cinema, la filmul de la ora 3?”

Articole asemanatoare
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
Facebook
Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară
Un stop cardiac în timpul unei relații sexuale poate fi considerat accident de muncă. În Franța
Roboții sexuali cu „erori de codificare” predispuși „să stranguleze oamenii”

Comenteaza acest articol

Cum să devii expertă în sexting

by realitatea   1 min
0