Home > Lifestyle > Cum sa faci un cadou de zile mari

Cum sa faci un cadou de zile mari

Prima regula, atunci cand faci un cadou unui prieten, e sa stii foarte bine ce i-ar placea si ce isi doreste. Asta nici nu e greu de aflat, daca tot sunteti prieteni. Desi e mai bine sa faci cadouri care sa vizeze exclusiv placerea celuilalt, intre prieteni se poate, totusi, sa faci un cadou de care celalalt are nevoie dar pe care nu si-l poate permite. Totusi, nu face o regula din asta, nu vrei ca prietena ta cea mai buna sa isi aminteasca de tine doar cand vede robotul de bucatarie, setul de pahare pentru vin rosu sau casuta pentru pisica. Chiar daca esti in situatia de a face un astfel de cadou practic, incearca sa ii adaugi o nota personala, si pune langa dar o felicitare sau o scrisorica scrisa din suflet (fara text tiparit deja pe ea).

 

Nu le da prietenilor drept cadou vouchere la spa sau la magazine scumpe. Aproape oricine isi doreste, de la prietenii apropiati, cadouri cat mai personale. Drept pentru care incearca sa vezi ce este acel lucru la care prietenul sau prietena ta nici nu s-a gandit inca. Vezi ce reactii are in fata magazinelor, ciuleste urechile si ai sa vezi ca indiciile sunt la tot pasul.

 

Iar daca nu iti place nici aceasta varianta, afla ca poti face chiar singura un cadou perfect. Nu iti trebuie decat un pic de indemanare si de imaginatie. Cadoul perfect poate sa fie orice, de la o rama de tablou improvizata dintr-un borcan sau un bol in care sa pui fotografii cu tine si prietena ta, pana la un colaj din fotografii care sa ii aminteasca de momente frumoase, sau chiar un minialbum plin de situatii foarte personale care sa va implice pe amandoi. Nu ai nevoie decat de fotografii printate, cateva creioane colorate, foarfeci, lipici si un caiet dragut sau o carte de colorat. Si nu imi pot imagina o persoana care nu ar fi impresionata de asemenea dar facut cu suflet (si cu mainile tale).

 

In plus, daca tot te apuci sa faci cadouri, ai mare grija si la ambalaj. Incearca sa inlocuiesti hartia clasica cu partituri, colaje din pagini de revista, hartie facuta manual, iar in loc de funde din plastic foloseste sfoara sau panglica simpla neagra.

 


Loading...

Comenteaza acest articol

Cum sa faci un cadou de zile mari

by realitatea   1 min
0