Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum sa fii “o femeie singura si fericita”

Singuratatea este de buna seama o stare care te duce mai intai cu gandul la tristete. O stare pe care cei mai multi pretind ca nu ar accepta-o decat daca daca ar fi obligati de imprejurari. Dar daca nu este chiar asa?

Poate ca a considera singuratatea drept ceva trist nu face decat sa-i starpeasca din frumusetea pe care prea putini i-o ghicesc.
Sa stabilim de la inceput ca singuratatea nu trebuie legata de lipsa partenerului. Sa fii singura nu inseamna ca te-ai despartit de iubitul tau si trebuie sa gasesti ceva de facut pana il uiti sau pana cand gasesti pe altcineva. Mi se pare bizar sa spunem despre o femeie ca este singura doar pentru ca nu se afla intr-o relatie. De ce nu am spune ca este singura atunci cand ii lipseste discernamantul, bunul gust, curajul samd? O femeie neimplicata intr-o relatie este O FEMEIE!

Am spus in titlu ca poti fi singura si fericita, dar fericirea, ca orice sentiment bombastic, are fluctuatii prea mari pentru a fi tratata cu seriozitate. Cred ca termenul potrivit ar fi "impacata". Ei bine, esti impacata cu tine:

1.Cand ai multumirea de a te trezi de dimineata cu o ora mai devreme ca sa-ti bei cafeaua cititnd o carte sau pentru a prinde emisiunea de gimnastica de la ora 8. 

2. Cand te poti bucura de o seara (de mai multe seri) in care sa iesi cu prietenii.

3. Cand poti sa-ti planifici vacanta fara sa tii cont de programul/poftele celuilalt. 

4. Cand te simti frumoasa pentru tine si gasesti avantajele unei pieli catifelate si a unui par matasos chiar daca nu exista un el pentru care sa te ingrijesti de toate astea.

5. Cand iti dai seama ca felul in care esti azi este alegerea ta si nu rezultatul unor conjuncturi in care ai fost nevoita sa alegi dintre mai multe variante, pe cea mai putin nefericita. 

6. Cand ai timp pentru tine.

7. Cand ai putea sa primesti in viata ta pe cineva, la fel de usor si firesc cum ai putea sa nu o faci. Cu alte cuvinte, cand el nu devine o necesitate ci o (eventuala) bucurie. 

Dupa ce ai facut toate astea si stii ca oriunde si cu oricine ai fi, in tine te regasesti cea mai linistita, atunci esti cu adevarat pregatita pentru o relatie.

ARTICOLE SIMILARE

Nu ești singurul: cum să supraviețuiești unui șef oribil

Andreea Damian

Cel mai frumos barbat din lume este un tamplar din Danemarca!

PROFUND DEZAMĂGIT, Smiley comenteaza gestul lui Brenciu de a PĂRĂSI juriul “Vocea României”

Un roman vrea 100.000 LIKE-uri ca sa se insoare!

Deficiența de seleniu favorizează cancerul

realitatea

Ramayana Café – un colț oriental în inima Bucureștiului

realitatea

Scrie un comentariu