Home > beauty > Cum să-i redai părului tău volumul în doar câteva minute. Iată ce truc foloseşte Andreea Ibacka!

Cum să-i redai părului tău volumul în doar câteva minute. Iată ce truc foloseşte Andreea Ibacka!

Oricât de mult ne-am griji părul, există momente când nu mai avem efectiv timp să-l aranjăm aşa cum ne-am dori, motiv de mult stres şi nervi pe măsură. Totuşi, o soluţie rapidă, la îndemâna fiecăruia, există, ne arată Andreea Ibacka.

În astfel de situaţii, dacă este să-i ascultăm sfatul Andreei Ibacka, avem nevoie doar de…pudră. Ascultând sfatul unei prietene şi experimentând, soţia lui Cabral a ajuns la concluzia  că pudra de talc este soluţia-minune pentru părul nostru. O metodă de reîmprospătare a şuviţelor neconvenţională şi simplu de pus în practică, care ne ajută să avem un păr frumos şi plin de volum în doar câteva minute.

“Tot ce-ti trebuie este putina pudra de talc.

Da, da… o lecuta de pudra din aceea de bebelusi poate sa-ti salveze coafura si ziua, in caz ca o aplici peste parul suvitat, pleostit si gata pentru o noua spalare pe care – din lipsa de timp, cel mai adesea – ai vrea s-o mai amani putin.

Norocul nostru face ca pudra de talc sa poata absoarbi rapid excesul de sebum de pe firul de par, redandu-i acestuia volumul si prospetimea initiala cat ai zice peste.

Argument perfect valabil, zic eu, pentru a arunca produsul in geanta de acum inainte, mai ales ca s-ar putea dovedi de ajutor chiar si dupa o sedinta de fitness sau o balaceala in piscina, de exemplu.

Mare grija cu scuturatul pudrei de talc din par odata ce ai lasat-o sa actioneze, mai ales daca esti bruneta. De n-o faci temeinic, s-ar putea vedea”, şi-a sfătuit Andreea Ibacka prietenele virtuale pe blogul ei.

Articole asemanatoare
pudra
Johnson&Johnson ştia de ani de zile că pudra sa ne „îmbolnăvește” dar insistă că nu e periculoasă
Cabral A ÎNLEMNIT! Uite CUM A VENIT ACASĂ Andreea, SOŢIA LUI
Cabral se pregăteşte să devină tătic! Anunţul făcut de soţia acestuia
Andreea Ibacka, Diana Dondoe si Alina Puscau, “momeala” sexy pe un site matrimonial

Comenteaza acest articol

Cum să-i redai părului tău volumul în doar câteva minute. Iată ce truc foloseşte Andreea Ibacka!

by   1 min
0