Tabu
BEAUTY

Cum să-i redai părului tău volumul în doar câteva minute. Iată ce truc foloseşte Andreea Ibacka!

Oricât de mult ne-am griji părul, există momente când nu mai avem efectiv timp să-l aranjăm aşa cum ne-am dori, motiv de mult stres şi nervi pe măsură. Totuşi, o soluţie rapidă, la îndemâna fiecăruia, există, ne arată Andreea Ibacka.

În astfel de situaţii, dacă este să-i ascultăm sfatul Andreei Ibacka, avem nevoie doar de…pudră. Ascultând sfatul unei prietene şi experimentând, soţia lui Cabral a ajuns la concluzia  că pudra de talc este soluţia-minune pentru părul nostru. O metodă de reîmprospătare a şuviţelor neconvenţională şi simplu de pus în practică, care ne ajută să avem un păr frumos şi plin de volum în doar câteva minute.

“Tot ce-ti trebuie este putina pudra de talc.

Da, da… o lecuta de pudra din aceea de bebelusi poate sa-ti salveze coafura si ziua, in caz ca o aplici peste parul suvitat, pleostit si gata pentru o noua spalare pe care – din lipsa de timp, cel mai adesea – ai vrea s-o mai amani putin.

Norocul nostru face ca pudra de talc sa poata absoarbi rapid excesul de sebum de pe firul de par, redandu-i acestuia volumul si prospetimea initiala cat ai zice peste.

Argument perfect valabil, zic eu, pentru a arunca produsul in geanta de acum inainte, mai ales ca s-ar putea dovedi de ajutor chiar si dupa o sedinta de fitness sau o balaceala in piscina, de exemplu.

Mare grija cu scuturatul pudrei de talc din par odata ce ai lasat-o sa actioneze, mai ales daca esti bruneta. De n-o faci temeinic, s-ar putea vedea”, şi-a sfătuit Andreea Ibacka prietenele virtuale pe blogul ei.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul pe care Kate Moss l-a ţinut ascuns timp de 26 de ani

Cum arata Cristina Siscanu in costum de baie!

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu