Tabu
Image default
BEAUTY

Cum să îndepărtezi ridurile din jurul buzelor?

La fel ca zona ochilor, gura este o zonă deosebit de delicată care se ridează rapid. Săracă în glande sebacee, este mai uscată, mai fină și totuși foarte stresată. Iată de ce fumătorii sau cei care se expun regulat la soare plătesc uneori un preț mare, cu un contur deosebit de marcat.

Adoptă îngrijirea potrivită

Pentru a reduce ridurile din jurul gurii, începe azi să adopți obiceiuri bune: exfoliază buzele ușor o dată pe săptămână. „Alege un scrub facial foarte blând sau o periuță de dinți cu peri moi și masează ușor buzele pentru a îndepărta pielea moartă. Acest lucru permite tratamentelor ulterioare să pătrundă mai bine în epidermă și să stimuleze reînnoirea celulară”, explică Anaïs André, speciaist citat de Femme Actuelle. Cu toate acestea, pielea care se reînnoiește bine este pielea care rămâne mai tânără, mai mult timp. Apoi aplică un tratament adecvat, cum ar fi conturul buzelor (sau conturul ochilor). Folosețte formulele îmbogățite cu acid hialuronic pentru a umple zona și a șterge astfel liniile fine de deshidratare. În cele din urmă, bea multă apă și evită să fumezi sau să te expui la soarefără protecție.

Netezește conturul gurii

Este dovedit, gestul este la fel de important ca formula de tratament. Pentru a netezi conturul buzelor, formează un V cu degetele arătător și mijlociu. Cu palmele în afară, plasează degetul arătător sub buza inferioară și degetul mijlociu deasupra buzei superioare, apoi întinde pielea în sus spre pomeți. Alternează mâna stângă și cea dreaptă, de 5 ori fiecare.

Masaj

Pe lângă micile riduri, colțurile buzelor tind să cadă atunci când brazda nazo-labală se lărgește. Ciupește ușor cu degetele arătător și mijlociu, urcând în sus. Masajul stimulează fibroblastele care, la rândul lor, promovează producția de colagen pentru a întinde pielea.

Presopunctură

De data aceasta, folosește-ți degetul arătător ca un stilou de presopunctură urmând pliul nazolabial. Fă o presiune ușoară (ca un punct) folosind pulpa degetelor sub comisura buzelor, apoi încă una urcând până la vârful nasului.

ARTICOLE SIMILARE

Alexa Chung – secrete de frumusete

Andreea Diaconu, noua imagine a parfumului Signorina by Salvatore Ferragamo

Cum arata “femeia Barbie” fara machiaj. Diferentele sunt imense!

Sabrina Valeriu – Despre tratamente homemade și ritualuri de înfrumusețare

Dovada ca fundul lui Kim Kardashian este FALS! Uite cum arata vedeta in bikini, inainte sa-si puna implanturi

Manichiura de toamnă | Cele mai purtate cinci culori

Andreea Damian

Scrie un comentariu