Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum sa interpretezi coincidentele!

Desi am putea sa-i spunem si “arta ghicitului in semne”, interpretarea coincidentelor (eu prefer sa le spun sincronicitati) nu are nicio legatura cu ghicitul in cafea, in bobi sau alte superstitii de genul asta.

In principiu, a observa coincidentele este o capacitatea pe care fiecare dintre noi o are (pentru ca tuturor ni se intampla), insa numai unii dintre noi o folosesc. Faptul de a interpreta coincidentele nu depinde, dupa cum ati fi tentati sa credeti, de mintea noastra, ci de intuitie (care e clar ca tine mai mult de corason decat de orice altceva).
Dar ca sa eliminam de la inceput confuziile, nu putem numi coincidenta faptul ca pe mama ta o cheama Elena si pe a lui tot Elena si de aici sa rezulte ca sunteti sortiti sa fiti impreuna. Nu, asta nu e o sincronicitate, asta este doar tendinta (in general a femeilor) de a gasi tot felul de conexiuni convenabile care sa le arate ca el cel de acum este EL cel pentru totdeauna. Insa nu vom cadea in aceasta capcana.

Prin urmare ce este coincidenta, semnul sau sincronicitatea? In termeni simpli, toate acestea reprezinta un indiciu ca ceva absolut neintamplator ti se petrece, ceva care dintre miliarde de alte posibilitati a ales sa fie asa cum este si ca ar fi bine sa nu-l lasi sa treaca neobservat. Sau si mai simplu, atunci cand te surprinzi intrebadu-te “Cam care ar fi fost sansele ca atunci cand eu am simtit un imbold nebunesc sa sarbatoresc Craciunul vara, cineva de pe planeta asta sa faca acelasi lucru in aceeasi zi?” Ei bine, asta este intr-adevar o sincronicitate. N-ai cautat-o, este acolo pur si simplu!

So, cand lasi la o parte tot ce ai vrea tu sa se intample (tot, tot) si privesti obiectiv (chiar fara urma de speranta, ti-as sugera) si ele, aceste semne sunt acolo, trebuie sa stii ca te gasesti in fata unei alegeri. E ca la joculetele cu labirinturi: ai o intrare care, in functie de indiciile pe care alegi sa le urmezi, te poate duce la un mar, la un strugure sau la intreaga livada. A, si nu uita ca sincronicitatea este o cale si nu o destinatie! De fapt asta e frumos la ele, ca sunt multe si iti dau mereu sentimentul ca tu decizi what to do next.

Si ca sa nu uit: frecventa acestor coincidente nu este neaparat relevanta. Cu atat mai putin misticismul lor. Asa ca ceea ce spun aici nu se aplica in cazul in care interpretati drept semne cruciulite gasite in buzunare, capete de gaini moarte pe pres sau smocuri de par in cutia postala.

ARTICOLE SIMILARE

Sotia lui Huidu, implicata intr-un accident rutier!

Voi ţineţi cont de bunele maniere?

Investitorii globali cer KFC, McDonald’s și Burger King să reducă emisiile de carbon

realitatea

Iubita lui MOGA seamana mult cu Iulia Vantur / Galerie FOTO

Philips lanseaza aparatul de infrumusetarea Philips VisaPure

Playerele mp3 și iPod-urile pot afecta funcționarea implanturilor cardiace

realitatea

Scrie un comentariu