Tabu
PEOPLESlider

Cum să îți pregătești tenul pentru primăvară. Ritualul Elwirei Petre

Elwira Petre a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că luna martie este luna în care își pregătește tenul pentru următoarea perioadă. Soția lui Mihai Petre spune că are un ritual de la care nu se abate niciodată.

„În martie aplic întotdeauna un ritual care pregătește tenul pentru temperaturi mai ridicate. După iarnă, pielea este mai uscată și are un aspect tern, datorat frigului, vântului, căldurii uscate de apartament și dietelor sărace în fructe și legume. Parcă ne și cere curățare și hidratare de urgență. Vă povestesc mai jos cum pregătesc în 4 pași simpli tenul pentru primăvară”, a scris Elwira pe Instagram.

După cum a promis, dansatoarea le-a prezentat urmăritorilor ei care sunt pașii pe care îi urmează pentru a avea un ten mai bine îngriji pe perioada primăverii.

  1. HIDRATARE DIN INTERIOR. „Hidratare din interior. Timp de 2 săptămâni beau în fiecare zi 4 pahare de decoct din plante. Mie îmi plac menta și urzicile, care curață bine organismul de toxine și conțin vitamina A, C si K”, a afirmat Elwira Petre, despreprimul pas pe care îl face în acest ritual.
  2. CURĂȚARE. „Curățare. Tenul are nevoie de un peeling după iarnă. Eu aplic: 2 lingurițe de semințe de in măcinate, 1 linguriță ulei de măsline, 1 linguriță miere, puțin ghimbir pulbere”, a continuat soția lui Mihai Petre.
  3. TONIFIERE. Cel de al treilea pas al ritualului de îngrijire al Elwirei Petre este tonifierea. „Tonifiere. Fac infuzie din ceai verde, care este un bun antioxidant. Și o țin într-o sticluță în frigider. Cu ea curăț pielea dimineața și seara, folosind dischete demachiante”, a explicat ea.
  4. HIDRATARE DIN EXTERIOR. Ultimul pas este o a doua hidratare, de data aceasta, la exterior. „Hidratare din exterior. La final folosesc un strat gros de vaselină pe care îl las pe piele toată noaptea. (Atenție la perne). Dacă nu o suportați atât pe față, lăsați-o măcar o oră. Vaselina menține apa în piele și o face mai elastică”, a precizat Elwira Petre. Soția lui Mihai Petre a explicat că „peelingul și vaselina se aplică 1 dată pe săptămână”.

Peeling pentru pregătirea tenului pentru primăvară

Elwira Petre a postat și un filmuleț în care arată cum se pregătește acasă peelingul pentru pregătirea tenului pentru lunile de primăvară. „Tenul are nevoie de un peeling după iarna. Eu aplic: 2 lingurițe de semințe de in măcinate, 1 linguriță ulei de măsline, 1 linguriță miere, putin ghimbir pulbere”, a scris Elwira pe rețelele de socializare.

Într-un bol se pun semințele de in, mierea, uleiul de măsline și ghimbirul. Se amestecă totul cu o linguriță până se omogenizează.

ARTICOLE SIMILARE

Cristian Rizea: Reghe a luat-o pe căi masochiste, a chemat la botez toți foștii iubiți ai Corinei Caciuc – Detaliul care ar fi dus la ieșirea violentă a lui Reghe

Tabu Tabu

Gala Oscar urmează exemplul Globurilor de Aur: va avea un meniu vegetarian. Doar 70%!

Andreea Damian

Columbia festivă ⎪ Taxiul de Crăciun

Ciocîrlan

Tina Turner a luat o decizie importantă. S-a întâmplat abia acum, după 40 de ani

Andreea Damian

Românul Sebastian Stan, în pielea lui Donald Trump. Încep filmările pentru „The Apprentice”

Andreea Damian

Mădălina Ghenea, apariție uluitoare la afterparty-ul de la Premiile Oscar 

Andreea Damian

Scrie un comentariu