Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum sa iubesti in secret

Poate ti se pare ciudat sa iubesti pe cineva fara sa ii spui, cand de fapt cu totii credem ca iubirea, care oricum nu se intampla cu adevarat foarte des, trebuie impartasita.
Sunt insa si momente cand este mai bine sa tii aceste sentimente doar pentru tine.
1. Una dintre aceste situatii este aceea in care el este unul dintre prietenii tai cei mai buni. V-ati distrat impreuna, va cunoasteti foarte bine, dar de la o vreme tu nustresti sentimente mai mult decat prietenesti pentru el. Iti dai seama ca oricat de buni prieteni ati fi, daca el nu simte acelasi lucru, marturisindu-i nu vei face decat sa pierzi prietenia voastra. Asa ca tii totul pentru tine si urmaresti sa-i fi la fel de prietena, chiar daca intr-o zi te va anunta ca a gasit-o pe fata visurilor lui. Alta decat tine.
2. O alta situatie este aceea in care el este deja cu cineva. Daca nu ti-a dat niciun semn ca sentimentele sunt reciproce, asteapta pana cand relatia lui va lua sfarit (desi ar putea dura ani) sau pur si simplu renunta la idee.
3. Si mai neplacut este cand tu insati este implicata intr-o relatie serioasa. Mai ales daca esti casatorita. Ca si in cazul precedent sunt in joc mai multe persoane care pot fi in aceeasi masura ranite. Vei spune "Totul pentru iubire", dar stii si tu ca nu este atat de simplu. 
Avantajul de a iubi in secret este acela ca te poti bucura de prezenta celuilalt fara stanjeaneala. Dezavantajul este de la sine inteles, el iti va spune despre cu flirteaza cu alte fete. Ceea ce mai mult ca sigur nu iti va conveni.
In cele din urma, trebuie sa luam in calcul si situatia in care totusi ii vei spune. Daca rezulta ca el abia astepta sa afle, atunci nu poti decat sa te feliciti ca ai fost curajoasa. Daca insa te priveste ciudat si nu te incurajeaza in niciun fel, asigura-te ca ii vei spune intr-un fel sau altul ca nu astepti nimic de la el. Chiar daca nu este tocmai ceea ce doresti tu, cu siguranta iti va aprecia sinceritatea.

ARTICOLE SIMILARE

FUNDITE din bere / Reteta de weekend de la DIANA DUMITRESCU

VEDETA de la noi si-a gasit nevasta in filme XXX!

Cel mai tare SELFIE – cei 8 care merg la inchisoare! FOTO!

Orașul european preferat de milioane de turiști va interzice fumatul pe terasele restaurantelor

Andreea Damian

E OFICIAL! Presedintele fuge noaptea cu scuterul la amanta! Adesea, ii aduce croissante! “L’Amour, toujours!”

realitatea

Aeroporturile europene renunță la masca de protecție

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu