Tabu
Image default
BEAUTY

Cum să obții un Red Carpet Look – recomandări machiaj şi coafură

Frumuseţea reprezintă un ingredient-cheie pe covorul roşu la toate evenimentele importante din an. Ţinutele sunt alese cu mult timp înainte, de la case de modă importante, iar machiajul şi coafura – ce oferă nota finală a unui look – sunt asigurate de specialişti de top, totul pentru un look care le clasifică pe vedete în două categorii: best sau worst.

Coafura
Dacă vei observa cu atenţie, vedetele nu apelează la o coafură foarte complicată sau extravagantă. Acel look, care, cu siguranţă, va fi imortalizat trebuie să pară spectaculos şi peste 50 de ani. O coafură care ar şoca e o mişcare riscantă, de aceea vei observa coafuri romantice, bucle, cocuri simple sau accesorizate și coafuri lejere.
De încercat: Coc de balerină (realizat dintr-o coadă împletită sau simplă, accesorizat sau nu), hippie look (bucle sau drept, lăsat lejer şi bentiţă elastică, înflorată sau aurie, pe frunte) sau bucle retro.
Styling: Fixativ și produse pentru strălucire

Machiaj
Nici în cazul machiajului nu se observă excese. Regula „Less is more” este respectată şi în acest caz, astfel, observăm tonuri naturale pentru farduri, un ten fresh, uşor iluminat, cat eyes make-up (realizat cu dermatograful, dar, cel mai adesea, cu tuşul pentru ochi), smokey eyes şi dacă nu e nude, neapărat un ruj roşu. Cheia acestui look este perfecţiunea tenului. O bază de machiaj, un fond de ten bun şi o pudră care să fixeze tot sunt importante.
Produse must-have: După aplicarea bazei de machiaj, fondului de ten, anticearcănului şi pudrei, care să creeze baza, urmează un fard în nuanţe pastelate, tuş pentru ochi, mascara de volum sau gene false, blush (culoarea piersicii sau rose), ruj roşu sau nude şi iluminator.

Foto: Chanel (Milla Jovovich la Festivalul de Film de la Cannes) / Producători

ARTICOLE SIMILARE

Lily Cole și Sophie Ellis-Bextor promovează Rimmel

realitatea

Academie Scientifique de Beaute spune STOP POLUARII!

realitatea

O gură de aer pentru tenul tău

realitatea

Dieta antiacnee – Specialistii recomanda

Ora de catifea

realitatea

Frumuseţea în camera de gardă

Scrie un comentariu