Tabu
FASHION Slider

Cum să porți bereta ca o adevărată pariziancă

beretă

Bereta este un accesoriu must-have în această toamnă. A apărut prima dată în secolul al XVII-lea, într-un orășel din sudul Franței, iar la început era purtată de soldați. A devenit rapid populară în toată lumea, iar Marlene Dietrich a fost prima femeie care a purtat o astfel de pălărie, în anii ’20.

În acest an bereta este un must-have și se regăsește în colecțiile mai multor designeri celebri. Dior sau Burberry sunt doar câteva dintre brandurile care au în colecțiile lor berete. Potrivit regulilor de etichetă, ele pot fi purtate în interior, la serviciu sau la ceremonii.

Din fericire, există o mulțime de locuri la care să apelezi pentru inspirație. De la podiumurile de modă din New York și Paris până la feed-urile influencerilor preferați, există o serie de idei care merită văzute înainte de noul sezon.

Beretă din țesătură

Investește într-o beretă realizată din tot felul de materiale (piele lăcuită, catifea sau țesătură) pentru o abordare mai puțin tradițională, dar mergând pe o tendință clasică. Ia în considerare ca bereta să fie din aceeași țesătură ca hainele de exterior.

Stilul militar

Schimbă cu totul stilul și alege o beretă cu un design mai structurat, care amintește de cea găsită în armată. Îmbinarea formei relaxate cu ținuta lejeră oferă o abordare mai casual.

Clasica beretă din pâslă

Desigur, există o mulțime de stiluri clasice și pe piață, dacă ești în căutare de ceva atemporal. Orice piesă din pâslă sau lână îți va oferi acel aer parizian. Caută senzația ușor actualizată purtând-o cu haine mai vii și accesorii moderne.

Beretă albă

O beretă albă sau crem este o modalitate excelentă de a purta tendința de vară a anului 2020 cu mult peste lunile cu vreme caldă. Asortează bereta de toamnă cu un top sau rochie din poplin cu mânecă lungă și pardesiul preferat.

Beretă din piele

Inspiră-te din aspectul iconic al Julia Roberts în Notting Hill și îmbrățișează trendul de la începutul anilor 2000, purtând haine retro cu o beretă de piele.

Beretă cu imprimeu

Pentru cei care doresc să facă o declarație, caută o beretă într-un imprimeu floral sau în careuri. Completează restul ținutei cu un tricou alb, simplu, și o pereche de pantaloni.

Beretă din fetru

Clasica beretă din fetru a primit o actualizare cu detalii brodate cu logo pentru noul sezon. Încearcă s-o asociezi cu alte piese la modă, cum ar fi o geantă IT și un blazer de piele supradimensionat stratificat peste un hanorac, pentru a completa aspectul.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 cele mai zgarcite vedete de la Hollywood

realitatea

Calendarul Pirelli 2010

realitatea

Cum reușește Kim Kardashian să facă 1 mil. $ dintr-o singură postare pe Instagram

Andreea Damian

10 alimente care intensifică senzația de foame

Andreea Damian

Pantofii cu volane Louboutin

realitatea

Secretul tenului de porțelan la japoneze

Andreea Damian

1 comentariu

Columbus 19 September 2020 at 15:33

GREAT TRANSACTION…THANKS ( SORRY FOR DELAY-AWAY ON LONG VC )

Răspunde

Scrie un comentariu