Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cum să porți o jachetă din denim

Jacheta din denim este poate cea mai atemporală piesă vestimentară pe care toată lumea o are în dulap. 

Cu adevărat una dintre cele mai versatile articole de îmbrăcăminte, jacheta din denim are mult potențial, dar poate trece adesea neobservată într-un dulap încărcat. Fie că sunteți în căutarea unor modalități noi de a vă îmbrăca elegant și de a vă simți confortabil în lunile de iarnă, fie că sunteți curioși cu privire la modul de a oferi clasicei piese o nouă strălucire, descoperiți mai jos numeroasele moduri în care puteți stiliza jachet din denim în acest sezon.

Clasic

Considerăm că acest aspect este o armă secretă pentru zile în care îmbrăcarea nu este atât de ușoară. Când aveți dubii, denim cu denim este modalitatea simplă de a arăta cool!

Sporty Chic

Jacheta din denim se asortează foarte bine cu un hanorac, fie ca e scurt sau supradimensionat. Important e ce îmbraci de la mijloc în jos!

Patchwork

Anii ’70 au cunoscut o revenire în ultima vreme, iar patchwork-ul este doar una dintre multele tendințe uimitoare care au apărut în această perioadă de timp. Încercați o jachetă din denim patchwork pentru un look cu adevărat cool.

Straturi

În zilele reci, pur și simplu nu vrem să purtăm doar o parka. Pentru un aspect mai la modă, alege unul dintre cele mai elegante paltoane și adaugă o jachetă din denim dedesubt. Acest aspect stratificat va adăuga o notă specială ținutei tale.

Glamour

Acest look este pentru femeia glamour casual. Combinația jachetă din denim cu fustă elegantă din piele este una sofisticată. Acest aspect este perfect pentru o întâlnire de afaceri casual sau un prânz cu prietenele.

Oversized

O jachetă supradimensionată care servește și ca rochie. Doar adăugați o centură mai lată pentru un look mai atrăgător.

ARTICOLE SIMILARE

Anna Lesko, gest înduioșător pentru graviduța Adela Popescu

Andreea Damian

Casatoriile intre parteneri cu diferente mari de varsta

realitatea

DAVID BECKHAM – noua campanie H&M

Fiica Loredanei, sexy și provocatoare ca mama sa FOTO

Tabu Tabu

A murit REGINA telenovelor! Edith Gonzalez avea 54 de ani și suferea de cancer

Andreea Damian

Rozalb de Mura selectionat in vogue.it

realitatea

Scrie un comentariu