Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum să porți o jachetă din denim

Jacheta din denim este poate cea mai atemporală piesă vestimentară pe care toată lumea o are în dulap. 

Cu adevărat una dintre cele mai versatile articole de îmbrăcăminte, jacheta din denim are mult potențial, dar poate trece adesea neobservată într-un dulap încărcat. Fie că sunteți în căutarea unor modalități noi de a vă îmbrăca elegant și de a vă simți confortabil în lunile de iarnă, fie că sunteți curioși cu privire la modul de a oferi clasicei piese o nouă strălucire, descoperiți mai jos numeroasele moduri în care puteți stiliza jachet din denim în acest sezon.

Clasic

Considerăm că acest aspect este o armă secretă pentru zile în care îmbrăcarea nu este atât de ușoară. Când aveți dubii, denim cu denim este modalitatea simplă de a arăta cool!

Sporty Chic

Jacheta din denim se asortează foarte bine cu un hanorac, fie ca e scurt sau supradimensionat. Important e ce îmbraci de la mijloc în jos!

Patchwork

Anii ’70 au cunoscut o revenire în ultima vreme, iar patchwork-ul este doar una dintre multele tendințe uimitoare care au apărut în această perioadă de timp. Încercați o jachetă din denim patchwork pentru un look cu adevărat cool.

Straturi

În zilele reci, pur și simplu nu vrem să purtăm doar o parka. Pentru un aspect mai la modă, alege unul dintre cele mai elegante paltoane și adaugă o jachetă din denim dedesubt. Acest aspect stratificat va adăuga o notă specială ținutei tale.

Glamour

Acest look este pentru femeia glamour casual. Combinația jachetă din denim cu fustă elegantă din piele este una sofisticată. Acest aspect este perfect pentru o întâlnire de afaceri casual sau un prânz cu prietenele.

Oversized

O jachetă supradimensionată care servește și ca rochie. Doar adăugați o centură mai lată pentru un look mai atrăgător.

ARTICOLE SIMILARE

ARTABU: O pictură realistă de la 1866 încă mai stârnește reacții șocante și controverse!

Ciocîrlan

Bucătăria hoinară: doi ani prin țară cu mâncare autentică și gătit imprevizibil

Dora Constantinovici

Anna Dello Russo face reclama la parfum pe melodia lui Kanye West

realitatea

Sharon Stone a văzut moartea cu ochii

Andreea Damian

La 83 ani, inca prezinta moda pe catwalk! FOTO!

Un critic de moda o face praf pe Delia Antal: “Arata ca o matroana de bordel din secolul XIX”

Scrie un comentariu