Home > Fashion > Cum să porți sutienul de tip bralette fără să te simți dezbrăcată

Cum să porți sutienul de tip bralette fără să te simți dezbrăcată

Bralette

Sutienele de tip bralette sunt sexy, dar pot fi în continuare sofisticate. Bralette este o piesă vestimentară extreme de complicat de purtat de una singură.

Se prezintă sub forma unui sutien, însă are un design aparte și tot mai multe femei îl cumpără pentru a alcătui ținute unice. Bralette vine însoțit de mai multe bretele, include dantelă (în funcție de model și de producător), iar cusăturile sunt realizate în linii minimaliste.

Sutienul de tip bralette este mai mult decât o simplă lenjerie de corp. Este o soluție mult mai confortabilă și mai lejeră decât sutienele clasice, oferind atât o imagine elegantă, cât și una casual ideală. Astfel, acestea pot fi purtate atât pe sub haine, lăsând la vedere doar bretelele, cât și pe deasupra acestora.

Ce e foarte interesant e că arată superb pe orice tip de corp. Cu toate acestea, marea provocare este cu ce anume să-l porți și mai ales în ce ocazii.

În primul rând, haideți să începem cu lucrurile pe care le puteți avea deja în dulap (de exemplu, un blazer boxy și o rochie tip pulover lăsată pe un umăr) și reinventați aspectul cu un element de lenjerie. Cheia este să vă asigurați că sunteți sufficient de îmbrăcate în altă parte a corpului pentru a nu vă simți prea dezbrăcate și să recunoașteți exact unde și când se presupune că este purtat acest tip de sutien. Este posibil să nu meargă această ținută la birou, spre exemplu.

Iată mai jos 5 moduri de a purta această tendință complicată, dar sexy, care nu numai că este ușor de realizat, dar vă va face și să vă simțiți încrezătoare.

Articole asemanatoare
sutien
Cum afli ce măsură porți la sutien. Metoda simplă de calcul!
Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes
Vedeta show-ului Victoria’s Secret 2018 folosește o cremă pentru față făcută din propriul ei sânge
sutien
O tânără a fost concediată pentru că nu purta sutien la serviciu

Comenteaza acest articol

Cum să porți sutienul de tip bralette fără să te simți dezbrăcată

by Andreea Damian   1 min
0