Home > Lifestyle > Cum sa renunti la Little Black Dress

Cum sa renunti la Little Black Dress

De cele mai multe ori, atunci cand femeile pleaca la cumparaturi de haine, ajung inapoi acasa tot cu ceea ce s-au obisnuit sa cumpere. Little Black Dress este un astfel de obicei prost, venit dintr-o multime de nesigurante.  Cele mai multe dintre femei, spune un studiu recent, au avut pe parcursul vietii pana la 12 rochite negre. Si nu exista atatea ocazii in care sa porti neaparat rochii negre incat sa necesite un astfel de numar.

 

In primul rand, ca sa scapi de sindromul rochiei negre, trebuie sa te gandesti ca nu suntem toate Holly Golightly, intruchipata de Audrey Hepburn in Brakfast at Tiffanny’s. Unele dintre noi chiar nu arata atat de bine intr-o rochie neagra, oricat de mult s-ar spune ca un astfel de obiect ii sta bine oricui. 

 

Incearca sa iti cumperi o rochie intr-o culoare puternica, dar cu taieturi foarte simple, care sa iti inlocuiasca rochia-plasa de siguranta.  

 

Nu crede ca vei parea mult mai slaba intr-o rochie neagra. Croiala, mai mult decat culoarea unei rochii, iti pune in valoare punctele tari si iti ascunde defectele. Daca greutatea ta o depaseste cu mult pe cea normala, o rochie neagra nu va face minuni.

 

Apoi, rochita neagra este si o metoda de a trece neobservata si poate deveni, la un anumit moment, plictisitoare. Frica ta de a da gres se va vedea oricum atunci cand nu iti asumi niciun risc. Si e mult mai bine sa gresesti, decat sa plictisesti.

 

Daca negrul ti se pare sexi, gandeste-te ca sunt o multime de alte culori care sa te puna in valoare la fel de bine. De cele mai multe ori, negrul te poate face sa pari palida, in timp ce o culoare puternica te va face sa stralucesti. Nu e nevoie decat de ceva cautari ca sa iti gasesti culoarea.

 

Articole asemanatoare
rochia alba mai populară little black dress
Piesa vestimentară mai populară în 2018 decât faimoasa „little black dress”
NICOLETA LUCIU – rochia din noaptea de Revelion
Chanel’s Metiers d’Art, un nou prilej de a arăta calitatea colecțiilor Chanel
Cine a inventat “The Little Black Dress”?

Comenteaza acest articol

Cum sa renunti la Little Black Dress

by realitatea   1 min
0