Home > beauty > Cum să scapi de acnee

Cum să scapi de acnee

Foarte multe femei se luptă cu această problemă, fără să conştientizeze însă că alimentaţia ar putea fi cauza. Iată câteva sugestii pentru a remedia problema:

1. Evită lactatele

Lactatele pot conţine hormoni care intensifică erupţia cu care tu te lupţi. Aşadar, încercă să consumi lapte de migdale în detrimentul laptelui obişnuit. E bun al gust şi este un aliat de nădejde în lupta cu acneea.

2. Consumă portocale

Pentru că sunt în sezon şi bogate în vitamina A, fuctele şi legumele portocalii ajută la îndepărtarea petelor nedorite. De asemenea, portocalele ajută la întinerirea tenului şi regenerează celule moarte.

3. Alege somon

Dacă îţi place somonul, ai un motiv în plus să-l consumi. Bogat in acizi grasi Omega-3, proteine, vitamina B12, vitamina D, seleniu si fier, somonul sălbatic hidratează pielea şi reduce riscul de apariţie a unei noi erupţii.

4. Fără zahăr

Specialiştii au demonstrat că zahărul poate activa o bacterie care favorizează apariţia acneei. 

5. Spune “da” stridiilor!

Dacă efectul de afrodisiac al stridiilor este cunoscut de toată lumea, aflaţi că stridiile ajută şi prevenirea acneei. Este un aliment antiacneic deoarece conţine un nivel ridicat de zinc, fier, vitamina B si acizilor Grasim omega-3 ceea ce modifică conţinutul de sebum din organism.

Articole asemanatoare
zinc
Funcționează, cu adevărat, zincul în tratamentul acneei?
acnee
A scăpat definitiv de acnee după ce a renunțat la acest aliment
Careless Beauty – singurul brand organic romanesc cu Brevet de Inventie!
Delicii pentru chipul tau!

Loading...

3 Responses

  1. Daniela

    Se poate incerca o dieta cu fructe, pe o perioada mai lunga de timp. In perioada asta daca mai iei si niste suplimente gen Derminax cred ca rezultatele vor fi mai mari!

  2. Adela

    Eu am inceput de 2 zile sa folosesc un supliment ce se numeste derminax. Poate asa o sa mai elimin din cosuri.

Comenteaza acest articol

Cum să scapi de acnee

by   1 min
3