Home > Lifestyle > Deco > Cum sa te bucuri toata ziua de dormitorul tau

Cum sa te bucuri toata ziua de dormitorul tau

Dormitorul este una dintre cele mai importante incaperi dintr-o casa. Adesea insa, dormitorul nu este exploatat la maximum. Multi proprietari de locuinte sau chiriasi considera ca dormitorul este doar o camera pentru dormit. In realitate, lucrurile nu stau deloc asa! Cu efort minim si cu imaginatie, un dormitor poate fi transformat de oricine dintr-o camera destinata dormitului, intr-o incapere care sa poata fi utilizata pe intreaga durata a unei zile. Afla, in continuare, ce trebuie sa faci daca vrei sa te bucuri toata ziua de dormitorul tau din apartamentul sau casa in care locuiesti.

Adauga o cada

Ce ar fi daca ai adauga o cada eleganta in dormitor? Daca alegi sa faci un astfel de pas, care necesita foarte mult curaj, te vei simti in dormitorul tau la fel de bine ca intr-o camera dintr-un hotel boutique cochet. De asemenea, o  cada in dormitor ar reprezenta inca un obiect care sa te ajute sa te relaxezi si sa te rasfeti in timpul zilei.

Schimba lenjeria si cuvertura patului

In cazul in care vrei sa adaugi mai multa eleganta dormitorului tau, cumpara o lenjerie de pat satinata. Asorteaza lenjeria de pat respectiva cu o cuvertura noua, brodata si realizata dintr-un material moale si extrem de confortabil.  Toamna tarziu sau iarna opteaza pentru o cuvertura maro ori galbena, pentru o senzatie suplimentara de caldura.

Cumpara un birou

Obisnuiesti sa lucrezi de acasa? Daca da, ar fi o idee buna sa adaugi un birou in dormitor. Nu trebuie sa fie ceva mare, care sa-ti ocupe mult spatiu si sa-ti invadeze intimitatea. Poti chiar sa iti faci un birou pe comanda, care sa includa, eventual, si o masa rabatibila, ideala ca suport pentru laptop.

Extinde-ti patul

Amplaseaza o canapea ingusta si inalta in fata patului, care sa creeze o senzatie de spatiu mai mare si, de asemenea, sa iti ofere o solutie suplimentara pentru depozitarea de obiecte variate, de la paturi si cuverturi, pana la carti, reviste sau prosoape pentru baie.

Construieste un colt de relaxare

Cu doua fotolii tapitate si adanci, pozitionate intr-unul dintre colturile dormitorului, obtii foarte usor un  loc in care sa-ti  citesti in liniste cartile preferate.

Articole asemanatoare
Cinci pasi care te vor ajuta sa aranjezi perfect mobilierul in sufragerie
5 lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand iti decorezi casa cu pendule de iluminat
Cum sa-ti pozitionezi patul in concordanta cu regulile Feng Shui
Eficienta si eficacitate la tine acasa. Sfaturi de optimizare a spatiului de lucru din casa

Comenteaza acest articol

Cum sa te bucuri toata ziua de dormitorul tau

by realitatea   1 min
0