Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum să te îmbraci ca să-ţi pui în evidenţă bronzul

Orice femeie își dorește să obțină un bronz perfect în timp ce merge la piscină sau la plajă, dar asta este destul de greu pentru unele dintre ele. Ca să avem o piele arămie fără cusur este important să ținem cont de câteva sfaturi.

Cea mai populare perioade pentru bronz sunt după micul dejun, până în ora 11.00, și după ora 16.00. În aceste intervale razele soarelui nu sunt extrem de puternice pentru a cauza cele mai mari daune pe termen lung. Este important, totuși, să aplici cremă de protectie solară pe tot corpul cu cel puțin 15 minute înainte de expunerea la soare. Nu uita de fața ta, aceasta are cea mai mare nevoie de protecție, așa că acoperă bine nasul, obrajii și urechile, dar și gleznele și spatele gâtului pentru a evita să te bronzezi cu pete. Pe buze aplică un balsam cu factor de protecție SPF. Acestea sunt părți ale corpului pe care uităm adesea să le protejăm.

Există, totuși, o altă abordare pentru a scoate în evidență bronzul, chiar dacă nu este la o intensitate mare. Îmbrăcând haine care contrastează cu arămiul. Nu doar autobronzantul sau razele soarelui stimulează pigmenți aurii ai tenului nostru vara, ci și hainele. Din motive întemeiate, datorită modelelor, a liniilor lor grafice sau rafinate, dar mai ales a culorilor, unele piese vestimentare știu mai bine decât produsele cosmetice să ne pună în evidență bronzul.

Le numim haine autobronzante, deoarece au capacitatea de a prinde lumina și de a se juca cu contrastele. Astfel, culorile care trebuie purtate variază de la galben mimoză, la mandarină, la roz în toate variantele sale, trecând prin verde strălucitor, dar și prin două mari clasice operaționale, alb și negru. Iată pe ce te poți baza!

Un tricou alb

O bază fermecătoare a dulapului, tricoul alb are puterea de a prinde lumina și de a contrasta cu pielea aurie. Ne place modelul monocrom, purtat pur și simplu cu pantaloni cu talie înaltă din pânză sau denim, doar pentru a pune mai mult accent pe diferitele tonuri.

O rochie decupată neagră

După ce a surprins și cucerit modosfera, rochia decupată neagră continuă să provoace senzație. Motivul? Decupajele sale subtile pe laterale sau pe spate, care dezvăluie pielea. Apreciem și culoarea sa neagră, despre care se știe că stimulează bronzul.

Un blazer alb de in

A sosit momentul ca blazerul de in să reapară. Ce motivează achiziția sa? Culoarea sa albă, care accentuează efectul bronzat asupra pielii, dar și libertatea de mișcare pe care blazerul o promite.

O rochie florală

Esențială în timpul verii, rochia cu imprimeu floral este cel mai bun mod de a arăta mai bronzată, deoarece aceste imprimeuri florale îmbină diferite culori împreună, amplificând efectul bronzat.

Pantaloni scurți de ciclism colorați

Pantalonii scurți de ciclism satisfac nevoile iubitorilor de stil care vor să pară mai bronzați. În plus față de faptul că pun în valoare formele corpului, aceste pantaloni scurți conici sunt preferați într-o versiune colorată pentru a crește contrastele.

Un top verde croșetat

O mare tendință estivală, hainele croșetate pot fi combinate cu orice. Dar pentru a face diferența atunci când vine vorba de bronzare, vă sfătuim să purtați un top croșetat de un verde strălucitor.

Cămașa portocalie sau verde

Văzută în culisele etichetei The Frankie Shop , cămașa portocalie a devenit esențială pentru vară. Alături de cămașa portocalie, cămașa verde sublimează tenul și intensitatea acestuia.

Un costum roz

Fie că este vorba de un costum cu pantaloni sau de o cămașă decupată și o fustă combinată, seturile roz sunt foarte populare. Fapte atestate de fashionistele scandinave, cum ar fi Emili Sindlev.

Rochie de satin galbenă

Galbenul sporește strălucirea pielii, indiferent dacă sunteți bronzate sau nu. Și pentru a întări acest efect de bronzare, trucul este să pariați pe haine din satin sau mătase.

Pantaloni cargo albi

Trăiți un flashback, deoarece pantalonii cargo albi sunt purtați de fashionistele care vor să pară mai bronzate, rămânând în același timp elegante.

Pantaloni florali

Alături de rochia florală, o femeie iese în evidență datorită pantalonilor cu imprimeu floral. Modelele sale colorate, care se amestecă între ele, pun în evidență bronzul pielii.

ARTICOLE SIMILARE

Berlinale 2021 | Filmul românesc, rege la Berlin

Andreea Damian

Fă o poză contrapposto pentru a părea mai atrăgătoare – zic asta chiar oamenii de știință

realitatea

Un nou bebeluș regal! Prințesa Eugenie a născut un băiețel

Andreea Damian

Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas (FOTO)

Andreea Damian

Începe Romanian Fashion Week

realitatea

Top 7 fotbalisti tatuati de la Euro 2016

realitatea

Scrie un comentariu