Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum să te îmbraci când este (foarte) frig?

S-a întors gerul în România. Zilele acestea termometrele nu vor arăta mai mult de 0 grade și este foarte important să știm cum să facem față frigului cu stil.

Vi se pare o misiune imposibilă să vă îmbrăcați elegant în această perioadă? Dacă puloverul de lână (ok, te-ai gândit deja la el), blana sintetică și șosetele pufoase (tolerate numai în interior) sunt esențiale pentru a face față frigului, este de asemenea necesar să te gândești la salvarea „demnității” sale stilistice.

Din fericire, există o mulțime de sfaturi din partea experților în stil. Trench din vinil căptușit, haina de pluș, stratificare, jachetă lungă, eșarfă kitsch, cizme albe. Iată câte piese populare în anii 2000 își fac loc în garderoba noastră.

Combo-uri șocante cu un spirit maximalist care apar ici și colo, amintindu-ne că iarna este un mare loc de joacă stilistic. Haideți să descoperim împreună cele mai frumoase look-uri reperate pe stradă pe care să le adoptăm și noi în zilele următoare.

Optează pentru o haină de blană scurtă, dar colorată

Cine a spus că iarna trebuie să purtăm haine în culori închise? Îmbrăcați haine vesele, care să vă ridice moralul. Mini croială, volum maxim, culori intense – blana artificială întoarce capetele, iar variațiile sale sunt irezistibile. Pentru un aer retro, pantalonii evazați, botinele cu toc mic și ochelarii colorați vor fi cei mai buni aliați ai tăi.

Stratificare

Dacă frigul atacă mai întâi extremitățile (este dovedit), înmulțește straturile de haine. Și fă-o cu stil. Vremea rece reprezintă oportunitatea perfectă de a încerca stratificarea.

Combinații îndrăznețe

Combinațiile colorate ne amintesc de anii ’70 și ne oferă o explozie cromatică în zilele mohorâte de iarnă.

Blană artificială cu imprimeu

Leopard, zebră, cu dungi, blana este împodobit cu cele mai frumoase modele în acest sezon.

Pune o eșarfă sau un fular mare peste haină

Fularul/eșarfa este esențial/ă ca accesoriu pentru supraviețuire când afară este extrem de rece. Dar poartă-le diferit.

Geacă puffer

Geaca puffer cotinuă să își facă loc în garderoba oricărei femei pasionate de modă. Ce spuneți de una într-o culoare galben solar, asorată cu cizme late.

Pulover

Lung, scurt, larg, supradimensionat, puloverul este aliatul de nădejde în anotimpul rece.

Vinil strălucitor

Alegeți o culoare strălucitoare și contrabalansați restul look-ului cu piese neutre (pantaloni negri, botine albe și o pereche de ochelari de soare în stilul Matrix).

ARTICOLE SIMILARE

8 citate celebre despre sex de la Samantha Jones, din Sex and The City

Andreea Damian

Când se deschide Târgul de Crăciun din București și când vor fi aprinse luminițele

Andreea Damian

Prima zonă a corpului pe care o speli la duș spune multe despre personalitatea ta

Andreea Damian

Trend alert: Jachetele

realitatea

Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale vedetelor

Andreea Damian

Sexy Dakota Fanning și Gabourney Sidibe în V Magazine

realitatea

Scrie un comentariu