Tabu
Image default
FASHION

Cum să te îmbraci pentru prima întâlnire?

Cu siguranţă te-ai aflat cel puţin o dată în situaţia stresantă în care trebuia să alegi cum să te îmbraci la prima întâlnire, neştiind unde urma să aibă această loc.

Chiar şi un loc clasic de întâlnire, precum un restaurant, poate cauza probleme. Să spunem că alegi să porţi cea mai sexy şi scurtă rochie de seară, piesa de rezistenţă a garderobei tale. Dacă el te duce undeva casual, vei fi îmbrăcată prea formal şi te vei simţi incomod toată seara. Pe de altă parte, există posibilitatea ca el să observe ce porţi şi, fiind un gentleman, te duce undeva mai potrivit ţinutei tale, gândindu-se în acelaşi timp că ai putea fi cam “scumpă” pentru buzunarul lui. Cu siguranţă vrei să te fereşti de aceste scenarii.

Există şi posibilitatea ca întâlnirea să aibă loc la scurt timp după ce îţi termini programul de la serviciu, ceea ce înseamnă că nu ai timp să te duci acasă să te schimbi. Pentru această situaţie, fii pregătită dinainte cu un costum cu aer feminin, în culori pastelate (evită negrul şi grâul, tipa de la o poştă a ţinuta corporatistă).

Tot ce îţi mai trebuie este un zâmbet şi va fi al tău! Cum? Afla aici.

ARTICOLE SIMILARE

 Cât costă rochia cu care Andreea Esca a făcut senzație la UNTOLD

Andreea Damian

Scarlett Johansson, noua imagine Mango

realitatea

IULIA ALBU – decolteul care o duce in depresie / FOTO!

Trend Alert: Hippy Flower-Power

realitatea

Trend alert: Cizmele de blana

realitatea

10 ținute Preppy ⎢ Un look retro care se reinventează

Ciocîrlan

Scrie un comentariu