Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum sa te muti intr-o casa noua

In primul rand, trebuie sa ai grija ca locuinta ta cea noua sa fie pregatita pentru mutare. De cele mai multe ori trebuie sa zugravesti, si este cel mai indicat sa o faci cand inca nu ai casa plina de cutii cu obiecte si mobile. Zugraveste cu cateva zile inainte de a te muta, astfel vopseaua va avea suficient timp sa se usuce, si vei avea timp sa si cureti ce mai e de curatat. Incearca nuante neutre, si nu uita ca albul merge cel mai bine la orice.

 

 

Schimba cheile. Nu stii niciodata cate copii ale cheilor de la noul tau apartament mai exista, si este mai bine sa fii sigura ca nu vei avea vizitatori nepoftiti.

 

 

Organizeaza-ti spatiul pentru depozitare. Inainte de a aduce orice in casa, este bine sa stii ca ai dulapuri bine echipate si alte debarale si rafturi in care sa incapa tot ceea ce ai de gand sa aduci. Astfel, nu vei mai avea batai de cap cu scosul hainelor din dulapuri ca sa modifici rafturile sau sertarele din lipsa de spatiu.

 

 

Verifica sistemul electric, mai cu seama daca nu te muti intr-o casa tocmai noua. Schimba prizele care trebuie sa fie schimbate, la fel si intrerupatoarele, si, chiar daca nu este cazul de asa ceva, nu strica sa iti vada un electrician intreaga instalatie. Te va scuti de multe batai de cap mai tarziu.

 

 

Iar cand, in cele din urma, totul va fi pregatit pentru mutare, ai grija de cateva alte lucruri. Scapa de toate acele lucruri care iti aglomerau inutil dulapurile si de care voiai de multa vreme sa te descotorosesti. Du-le la biserici, aziluri, sau unde crezi ca e mai bine. E foarte posibil ca lucrurile de care nu ai tu nevoie sa fie folositoare altcuiva. Pe masura ce faci asta, impacheteaza lucrurile pe care ai decis ca le vrei. Poti sa faci asta impreuna cu prietenii sau ascultand muzica. Eticheteaza cutiile si organizeaza-le pe camerele in care vor sta obiectele respective.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Fiul lui Andrei Gheorghe a fost batut CRUNT! Este internat la spital!

Muncă și nano-tranziții: ce înseamnă și cum o poți folosi în avantajul tău

Andreea Damian

RECENZIE: Singura poveste se poate spune doar atunci când vrei să închizi ușa

Dora Constantinovici

Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei

Andreea Damian

Suporterii echipelor de fotbal experimentează niveluri „periculoase” de stres – studiu

Andreea Damian

Prima proba de divort? Valentina Pelinel nu mai este doamna Boureanu!

Scrie un comentariu