Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Cum să-ţi măreşti sânii în mod natural

Sânii sunt foarte importanţi în viziunea unei femei. Studiile au arătat că sânii mai mari îi dau unei femei încredere în sine. O soluţie ar fi operaţia de mărirea a sânilor însă este costisitoare şi nu foarte multe femei îşi permit asta.  Iată cum să-ţi măreşti sânii în mod natual:

– Apelează la gimnastică. Fă exerciţii care dezvoltă pieptul, asta sigur va da randament. Renunţaţi la curele exagerate de slăbire, căci rezultatul nu va fi unul favorabil. Sânii sunt în fond nişte perniţe de grăsime.

– O soluţie plăcută atât pentru tine cât şi pe partenerul tău este masajul. Partenerul tău te poate ajuta în a-ţi mări bustul făcându-ţi masaj cu ulei din germeni de grâu sau porumb, ulei de mărar sau extract din lemn dulce.

– Dacă ai încredere în remediile naturiste, te poţi folosi de o infuzie de salvie ( o lingură de plantă uscată la 250ml de apă) pe care s-o bei pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă. Pe lângă infuzia de salvie, poţi apela la coaja de salcie sau suc de rădăcină de angelică ( de 3 ori pe zi câte 10 picături într-un pahar de apă).

– Se prea bine ştie că sânii sunt lipsiţi de musculatură, dar asta nu înseamnă că musculatura pectorală nu poate influenţa. Aşadar, e cazul să fiţi deschise înotului sau oricărui sport care dezvoltă musculatura pectorală.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa ai un tonus excelent inca din primele zile ale lui 2018

realitatea

CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!

realitatea

3 gesturi romantice facute de vedete care te vor impresiona cu siguranta

realitatea

Șapte greșeli de evitat atunci când vrei să te încălzești

Andreea Damian

PATRICIU si-a exclus sotia din testament! Cui ii revine cea mai mare parte din avere!!!

Pentru ce bat inimile? Indemnul Floria pentru fericire

realitatea

Scrie un comentariu