Home > Lifestyle > Cum să-ţi tonifici posteriorul fără sală!

Cum să-ţi tonifici posteriorul fără sală!

Pentru a avea un posterior de invidiat trebuie să munceşti din greu, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ţi petreci tot timpul liber într-o sală de fitness. Există câteva exerciţii pe care le poţi face în confortul casei tale, fără a-ţi da tot programul peste cap. 

Pentru exerciţii ai nevoie totuşi de o bandă elastică, o minge de tenis sau pilates şi câteva greutăţi.

Un prim exerciţiu ar fi să te foloseşti de o ganteră. Îndepărtează picioarele pentru a avea o poziţie corectă, ţine o ganteră de maxim 3 kilograme în mâna dreaptă şi ridic-o la nivelul umărului. Aşază piciorul stâng în poziţie de fandare, iar pe cel drept înclină-l înspre faţă însă să nu depăşească linia degetelor. Apoi ridică-te în poziţia iniţială. Repetă acest exerciţiu de 10 ori schimbând piciorul.

Un al doilea exerciţiu presupune ca tu să ţii câte o ganteră în fiecare mână să faci genoflexiuni. Braţele trebuie să stea pe lângă coapse. Fă acest exerciţiu de 10 ori.

O altă soluţie ar fi să foloseşti un stepper pe care să te urci pe rând cu câte un picior. Pentru un exerciţiu mai amplu, poţi ţine mâinile în spatele capului.

Dacă încă mai rezişti, încearcă încă un exerciţiu. Acesta presupune să te aşezi culcat pe covor, cu mâinile pe corp şi genunchii ridicaţi la 90 de grade. Plasează mingea de tenis între genunchi şi ridică zona pelvină cât poţi.

În ceea ce priveşte banda elastică îţi poate veni în ajutor în următorul exerciţiu. Plasează banda sub tălpi şi prinde colţurile cu mâna. Când ţi-ai găsit un echilibru, încearcă să ridici un picior la piept.

Articole asemanatoare
selfie
Ce cred specialiştii despre persoanele care își fac selfie la sala de fitness
sala de fitness
Cum slăbești fără să treci pe la sala de fitness
Cum să slăbeşti fără să petreci ore-n şir în sala de fitness
Cuplata cu un antrenor exotic: Miss Facebook, Iulia Mladin!

Loading...

Comenteaza acest articol

Cum să-ţi tonifici posteriorul fără sală!

by   1 min
0