Home > Sex-Relatii > Dragoste > Cum să-ți trăiești viața pentru a găsi adevărata fericire?

Cum să-ți trăiești viața pentru a găsi adevărata fericire?

Viața trebuie trăită cu plăcere, trebuie să aibă un scop, care să îmbine aspectele materiale cu cele spirituale. Fiecare om atunci când își face o plăcere trebuie să aibă o motivație și un scop care înseamnă să adune frânturi de fericire. Unii oameni spun că au găsit rețeta fericirii, ei spun că viața fericită înseamnă să trăiești clipe alese și momente de plăcere și bucurie. Ideea este să știi să te bucuri de viață, de o mie de lucruri mărunte, de zâmbete, de un vis frumos, de muzică, de zborul păsărilor în natură și de tot ce este frumos în jurul tău.

Fericirea depinde foarte mult de noi, de modul cum știm să ne bucurăm de fiecare clipă. Pentru a-ți schimba viața în bine, ai putea face o listă cu momentele frumoase pe care le-ai trăit în ultimul timp și te-ai putea concentra pe astfel de momente asemănătoare și în viitor, astfel ai șanse mari să faci o schimbare pozitivă în felul de a-ți trăi viața. Listele cu momentele frumoase au o forță pozitivă asupra ta și se pot răsfrânge asupra stării tale de spirit. Fiecare om are capacitatea de a se bucura de lucrurile frumoase din viață și de a aprecia cu adevărat existența sa.

O listă ar trebui să cuprindă momentele petrecute cu persoana care ți-e dragă. Poți visa la momentele deosebite pe care le-au trăit deja alții și care te pot inspira. Cu puțină imaginație poți începe să visezi și tu la cum ar arăta viața ta mai departe. În acest mod începi să devii mai deschis, mai optimist, începi să explorezi și să descoperi ceea ce este mai bine pentru tine. Trebuie să visezi și în același timp să te bucuri și de prezent.

Îți poți imagina cum ar arăta viața ta cu persoana iubită dacă te-ai căsători. La un moment dat chiar vei face și acest pas, iar pentru asta poți găsi răspunsurile încă de pe acum. Poți conștientiza miile de bucurii pe care ți le-ar putea oferi viitorul. Una din marile bucurii ale omului este să fie iubit. Pentru a reuși să fii fericit gândește-te la o dorință sentimentală care ai vrea să se împlinească. De exemplu la căsătoria cu persoana iubită. Fă o listă cu ce ar presupune organizarea nunții, ce ai vrea să faci în acea zi, cum ar trebui să arate restaurantul, cum ai alege cele mai inedite modele de invitații nuntă oferite de Memoires, cum ar arăta meniul, fotografiile, rudele, prietenii, surprizele de la nuntă, etc. (P)

În Japonia se spune că dacă vrei ca un lucru să ți se întâmple trebuie să notezi tot ce este bine și pozitiv despre el. Prin urmare trebuie să notezi ceea ce îți dorești să se împlinească, să gândești pozitiv, să creezi zi de zi ceea ce ai vrea să ți se întâmple. Un alt lucru care se spune la japonezi este că dacă vrei să nu ți se întâmple un anumit lucru, nu trebuie să te temi de el. Deci, concluzia ar fi că nu trebuie să te gândești la rău, cu atât mai puțin să gândești negativ mult timp.

Peste tot în lume energia cuvintelor este recunoscută, deci este bine să-ți exprimi visurile și cine știe, poate la un moment dat ele se vor împlini. Se spune că dacă scrii sau te gândești la anumite lucruri, subconștientul nostru ne împinge să acționăm în direcția care trebuie, pentru a ne împlini acea dorință.

Cu toții purtăm în inimă o dorință pe care sperăm într-o zi să ne-o putem împlini și care simțim că ne va face pe deplin fericiți. De aceea este bine să ne gândim mai des la visurile și dorințele noastre, indiferent cum sunt ele, mai mici sau mai mari, unele mai puternice decât altele. Toate reprezintă manifestări ale mentalului nostru și este posibil să fie mereu în gândurile noastre până vom reuși să le împlinim. Ele fac parte din noi, cu ajutorul lor noi ne imaginăm viitorul și ar trebui să facem asta mereu într-un mod mai frumos, cu entuziasm, bucurie și optimism.

Viața noastră capătă un sens profund când ne simțim liberi, când acționăm respectând valorile proprii și visurile pe care le recunoaștem și în care credem atât de mult.

 

Articole asemanatoare
dragostea
Cercetătorii au decis: dragostea te îngrașă cu 6 kg pe an
Aylin Cadir lanseaza „Fericirea”

Comenteaza acest articol

Cum să-ți trăiești viața pentru a găsi adevărata fericire?

by realitatea   3 min
0