Home > Lifestyle > Cum sa traiesti cu un barbat pe care nu il iubesti!

Cum sa traiesti cu un barbat pe care nu il iubesti!

Este mai usor sa fii singura sau sa fii intr-o relatie cu un barbat pe care nu-l iubesti? Majoritatea ar raspunde ca este mai bine sa fii singura, dar bineinteles ca cele mai multe femei nu fac ceea ce spun. Intrebarea imediat urmatoare este de ce sa fii intr-o relatie cu cineva pe care nu-l iubesti cand ai putea sa fii singura (si evident disponibila pentru o eventuala relatie cu cineva care sa-ti si placa)?

De obicei motivele pentru care esti tentata sa ramai intr-o astfel de relatie sunt lipsa de incredere in tine si obisnuinta. Decat sa incerci altceva care sa te aduca mai devreme sau mai tarziu in aceeasi situatie plana, mai bine te multumesti cu ce ai. Asta este insa o menire usoara doar in aparenta. Nimic nu necesita mai multa arta actoriceasca de a disimula decat nefericirea. Asa ca, pentru a parea fericita, trebuie sa stii de la inceput care este drumul pe care ai ales sa mergi si sa ti-l asumi. Oricum pe parcurs vei da peste o aventura care te va detona de la rigorile tale, dar macar sa fii pregatita pentru ea. Asa ca:

1. Gaseste-ti un hobby. Asa vei avea un timp al tau (departe de el) in care vei fi preocupata de noua ta pasiune.

2. Fa-ti un program. Cu cat te vei implica mai mult intr-o rutina pe care ti-ai creat-o, cu atat vei suporta mai usor trecerea timpului.

3. Nu initia conversatii prea profunde. In general, discutiile intelectuale intre parteneri, chiar si in contradictoriu, sunt un lucru interesant. Dar daca intre voi nu exista flexibilitatea de a accepta ca unul e incapatanat, ca celalalt glumeste prea mult, te vei enerva inutil.

4. Priveste-l ca pe un bodyguard.
Esti o fiinta fragila care are nevoie de aparare, iar el este cel care iti lasa impresia ca te protejeaza.

5. Gandeste-te mereu la ce spune lumea. Ai o varsta, ai o imagine care se contureaza mult mai bine la bratul unui barbat decat fiind o femeie singura. Iar el te ajuta sa pastrezi aceasta imagine.

Am recitit ce am scris mai sus si nu imi place. Daca nici tie nu iti place, inseamna ca stilul acesta nu ti se potriveste. Daca insa ti se pare ca ti-ar fi venit foarte usor sa mai adaugi cateva sfaturi despre cum sa traiesti cu un barbat pe care nu-l iubesti, inseamna ca articolul asta este despre tine.

Articole asemanatoare
Cum sa iubesti si sa urasti in acelasi timp aceeasi persoana

Loading...

2 Responses

  1. Embi

    Cum sa ai o relatie cu cineva pe care nu-l iubesti?…Ok…Nimeni nu e perfect! De ce sa mai cauti? Dar daca tocmai atunci apare persoana potrivita, pe care o cauti de mult timp? Apoi dispare fara nici un cuvant pentru ca tu esti ,,ocupata” cu altcineva?

Comenteaza acest articol

Cum sa traiesti cu un barbat pe care nu il iubesti!

by realitatea   1 min
2