Tabu
Image default
PEOPLE

Cum a sărbătorit Ecaterina Ladin 5 ani de căsnicie

Interpreta Dalidei din serialul de mare audiență “Las Fierbinți”, actrița Ecaterina Ladin a avut de sărbătorit în acest weekend. Și nu singură, ci alături de soțul ei, Ladin Laurențiu. Cei doi au aniversat pe 6 iunie cinci ani de căsătorie și vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socialziare despre acest eveniment. Înainte de a o interpreta pe Dalida în serialul de succes „Las Fierbinți” Ecaterina Ladin a fost angajată soțului ei, Laurențiu. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni și de la o relație profesională au trecut la una

ecaterina ladin si sotul acum 5 ani
ecaterina ladin si sotul acum 5 ani

amoroasă, devenind apoi soț și soție. Cei doi au acum un fiu, pe Marcu și sunt foarte fericiți. Soțul ei este un om de afaceri originar din Republica Moldova, cu care s-a mutat pe timp de pandemie în Fierbinți. “El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul mai ales că știam și contabilitate. Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine. Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru „Las Fierbinți”. Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg.

ecaterina-ladin-si-familia
ecaterina-ladin-si-familia

După a urmat 1 martie și atunci a fost ca și cum întâlnirea noastră de cuplu”, a povestit Ecaterina. Vedetă a postat pe facebook pe 6 iunie o imagine cu ei doi de acum cinci ani când s-au căsătorit pe malul apei, la mare. “Acum 5 ani. Îți mulțumesc, iubire că îmi faci viața frumoasă, mulțumesc părinților că ne-au adus pe lume făcând această întâlnire posibilă, le mulțumesc nașilor că sunt oameni buni. Mă declar fericită și împlinită!”. După acest mesaj mulți prieteni i-au scris pe pagina de socializare. Și tot ea a povestit că soacra a cumpărat o casă în Fierbinți unde filmează ea și acolo au stat pe perioada de izolare unde au făcut gradinărit.

ARTICOLE SIMILARE

Decizia pe care a luat-o Meghan Markle în privința nașterii

Andreea Damian

Ce decizie a luat Teo Trandafir în privința vaccinării antiCovid: „O să declanșez o mică isterie”

Andreea Damian

Povestea tabloului cu 15.000 de cristale Swarovski, primit de Adelina Pestrițu

Andreea Damian

Retrospectivă: Cele mai frumoase nunți de celebrități în 2020

Andreea Damian

Rihanna aproape și-a scăpat telefonul din mână când a văzut cum arată noua ei sosie

Andreea Damian

Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu