Tabu
Image default
PEOPLE

Cum a sărbătorit Iulia Vântur ziua pământului în India

Pe 22 aprilie s-a sărbătorit “Ziua Pământului” în toată lumea, zi în care cei mai mulți au încercat să ofere sfaturi despre cum să faci bine, să nu mai murdărești pământul cu gunoaie. Una dintre vedetele care a sărbătorit această zi a fost și Iulia Vântur, direct din India, de la proprietatea lui Salman Khan unde este izolată. Aceasta a publicat un mesaj direct din natură.
Fosta vedetă de televiziune din România, actualmente actriță și cântăreața în Londra și India, a publicat un mesaj interesant pe rețelele de socializare.

iulia vantur mesaj de ziua pamantului
iulia vantur mesaj de ziua pamantului

“Dragă Pământ, astăzi este ziua ta! Te rugăm să ne ierți, am uitat că viață este posibilă doar pentru că exiști și pentru că ne permiți să fim oaspeții tăi fără chirie. A fost o prostie din partea noastră să credem că te deținem… Acum suntem obligați să o facem! Lasă-te să respiri și poate într-o zi vom învață să te iubim, să te respectăm și să te prețuim. Va mulțumesc! La mulți ani de ziua pământului! – Dear Earth, today is your day! Please forgive us, we have forgotten that life is possible just because u exist and because u allow us to be your guests, free of rent.. it was foolish of us to believe that we own u.. Now we are forced to let u breath, and maybe one day we’ll learn to love, respect and value you more! thank u! Happy earth day!”, a scris Iulia Vântur tocmai din India pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian, fotografia care i-a adus 5 milioane de dolari în 5 minute

Andreea Damian

Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”

realitatea

Videoclipul “Kill This Love” al grupului K-pop BlackPink vizualizări record pe YouTube

realitatea

Melania Trump, criticată pentru felul în care s-a prezentat la vot

Andreea Damian

Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle

Andreea Damian

Gestul care a băgat-o pe Pamela Anderson într-o cușcă de animale, la Paris

Andreea Damian

Scrie un comentariu