Tabu
Image default
PEOPLE

Cum se descurcă anul acesta Mihai Morar cu proviziile de Paște

Anul acesta sfintele sărbători de Paște sunt dificile pentru mulți dintre noi din cauza Pandemiei de CoVid. Și asta pentru că este dificil să te aprovizionezi, să stai la cozi în piețe și magazine. Însă cunoscutul prezentator de radio și televiziune Mihai Morar a găsit soluția salvatoare în plină izolare.
Mihai Morar a publicat un mesaj pe rețelele de socializare un mesaj lîngă o fotografie în care are ceva bagaje și o sticlă, probabil cu o băutură pe care o aștepta de ceva vreme.

mihai morar
mihai morar

“Mulțumesc dealer-ilor mei care au grijă de mine în izolare și în săptămâna mare. Cartelul droburilor de la Baia Mare a făcut livrarea: mielul de la mama și pălinca de la tată. Vorba lui Pablito, nu-s o persoană bogată, da’ am noroc de mamă și de tată!”, a scris îndrăgitul prezentator Mihai Morar care nu a luat pauză nici de la emisiunile de la radio și nici la cele de televiziune. Astfel că în plină izolare îi bucură în continuare pe fanii lui, atât cu aceste emisiuni cât și cu postările pe care le face pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Carmen Iohannis, apariție impecabilă la vot. Prima Doamnă a impresionat cu ținuta sa

Andreea Damian

Ce schimbare de look și-a făcut Delia

Tabu Tabu

Gwyneth Paltrow, fotografie rară cu copiii ei. Cât de frumoasă e fiica sa!

Andreea Damian

4 esecuri incredibile, dar adevarate de la nuntile vedetelor

realitatea

Roxana Hulpe s-a măritat însărcinată! Primele imagini de la eveniment

Andreea Damian

Ce va face Florin Călinescu după demisie. Primele declarații despre noul proiect

Andreea Damian

Scrie un comentariu