Tabu
PEOPLE

Cum se descurcă anul acesta Mihai Morar cu proviziile de Paște

mihai morar si toata familia

Anul acesta sfintele sărbători de Paște sunt dificile pentru mulți dintre noi din cauza Pandemiei de CoVid. Și asta pentru că este dificil să te aprovizionezi, să stai la cozi în piețe și magazine. Însă cunoscutul prezentator de radio și televiziune Mihai Morar a găsit soluția salvatoare în plină izolare.
Mihai Morar a publicat un mesaj pe rețelele de socializare un mesaj lîngă o fotografie în care are ceva bagaje și o sticlă, probabil cu o băutură pe care o aștepta de ceva vreme.

mihai morar
mihai morar

“Mulțumesc dealer-ilor mei care au grijă de mine în izolare și în săptămâna mare. Cartelul droburilor de la Baia Mare a făcut livrarea: mielul de la mama și pălinca de la tată. Vorba lui Pablito, nu-s o persoană bogată, da’ am noroc de mamă și de tată!”, a scris îndrăgitul prezentator Mihai Morar care nu a luat pauză nici de la emisiunile de la radio și nici la cele de televiziune. Astfel că în plină izolare îi bucură în continuare pe fanii lui, atât cu aceste emisiuni cât și cu postările pe care le face pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian

Andreea Damian

Cleopatra Stratan, cerută de soție de Edward Sanda la majorat

Tabu Tabu

Eminem îi critică pe cei care nu poartă măşti de protecţie printr-o piesă nouă

Andreea Damian

Alex Velea, abandonat de Mario Fresh și Lino Golden. Reacția dură a cântărețului! Ce ar fi făcut „ginerele” Andreei Esca

Andreea Damian

Ioana Ginghină a avut parte de o nouă sărbătoare în familie

Tabu Tabu

Lili Sandu și-a arătat din nou burtică pe internet

Tabu Tabu

Scrie un comentariu