Tabu
Image default
PEOPLE

Cum se distrează Dani Oțil și Ruby cu partenerii în carantină

Cele două vedete nu au nimic în comun, unul fiind prezentator de televiziune iar celalată solistă, însă ambii se distrează împreună dar separat în carantină. Și cum mai nou ambii se distrează cu partenerii făcând filmulețe pe care le postează fie pe facebook, instagram sau, mai nou, TikTok

dani otil si gabriela
dani otil si gabriela

Ce câteva săpătâmâni matinalul Dani Oțil este mult mai activ pe rețelele de socializare, după ce se întoarce de la emisiunea unde este prezentator. Acesta se filmează în diferite ipostaze împreună cu iubita sa Gabriela Prisăcariu, cunoscută și drept Miss Funduleț.

dani otil si iubita pe tik tok
dani otil si iubita pe tik tok

Zilele trecute cei doi filmau în bucătărie o scenetă, apoi s-au îmbrăcat de seară cu haine festive după care s-au îmbrăcat în alte haine de zi, în timp ce se juca. Dacă pentru Dani încă nu s-a anulat emisiunea pe care o prezintă pentru Gabriela probabil că s-au anulat multe evenimente mondene, prezentari de modă.
Un alt cuplu de vedete care stau în casă este solista Ruby – Ana Claudia Grigore, pe numele ei adevărat și Adrian Robert, cascador, dansator și fost concurent la un reality-show. Cei doi s-au filmat încercând o figură specială pe Tik Tok în care el stă întins pe spate și ea stă pe el și încearcă să se ridice.

ruby si iubitul in timpul exercitiului
ruby si iubitul in timpul exercitiului

Însă atunci când s-a ridicat în patru labe Ruby a alunecat și l-a lovit cu piciorul în coastă pe Robert care se vedea că nu mai poate de durere. Să sperăm că acest mic incident nu s-a lăsat cu spitale și doctori, mai ales pe vremurile acestea.

ARTICOLE SIMILARE

Claire Danes spune adevărul: de ce a refuzat rolul lui Rose din Titanic

Andreea Damian

A murit ultima supraviețuitoare din „Pe aripile vântului”

Andreea Damian

Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat

Andreea Damian

Cum ar arată celebritățile de la Hollywood dacă ar fi grase din cauza pandemiei

Tabu Tabu

Dana Rogoz și Radu Dragomir, din nou nominalizați pentru “Mo”

Tabu Tabu

Cântăreața distinsă cu Grammy a fost drogată, violată și ținută captivă

Andreea Damian

Scrie un comentariu