Tabu
Image default
PEOPLE

Cum se distrează Pavel Bartoș în izolare

Îndrăgitul actor și prezentator de televiziune s-a retras împreună cu fetele lui în casă în autoizolare, unde are ce face. Pavel Bartoș are parte de multe provocări și nu se plictisește deloc în casă. Cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare au putut vedea ce activități are actorul.
Că să nu se plictisească Pavel Bartoș are tot felul de activități pe lîngă gătit sau curățenie, pe care le face tot în față camerei de luat vederi. Astfel că el se joacă cu fetele lui și face tot felul de filmulețe. În plus, micuțele lui i-au făcut și o farsă, udandu-și tatăl cu o sticlă de apă. Apoi, actorul a făcut un filmuleț cu o parte dintre colegii săi, actorii de la Teatrul Odeon, unde joacă. Asfel că el apare în filmulețe în care mai sunt pritre alțîi Elvira Deatcu, Carmen Tănase sau Alexandru Papadopol.

pavel bartos si simna halep
pavel bartos si simna halep

Filmulețele lui devin virale cum a devenit și cel în care cânta o melodie de-a Corinei Chiriac alături de alți prieteni și colegi foarte buni, printre care Andi Moisesecu, Florin Călinescu, Smiley, Răzvan Fodor, Cabral sau Mihai Petre. Împreună au cântată fiecare de acasă și apoi au lipit bucățile și a ieșit un filmuleț foarte urmărit pe rețelele de socializare. Cea mai recentă trăsnaie a actorului de comedie este un filmuleț în care a scris pe o tablă numele Simonei Halep și a spus că se joacă tenis cu celebra tenismena. Glumă lui a făcut înconjurul internetului și a devenit și ea virală. Umorul lui Pavel Bartoș ii face pe mulți să radă mai ales că acum toată lumea stă în casă și nu face mai nimic. Dacă doriți puteți să-l urmăriți pe Pavel Bartoș pe rețelele de socializare știute și trebuie să știți că mai nou și-a făcut și Tik Tok.

ARTICOLE SIMILARE

Bob Dylan va lansa colecția country Travelin’ Thru, 1967-69 – cu Johnny Cash

realitatea

Cum arată casa lui Dani Oțil din Corbeanca (FOTO)

Andreea Damian

Lia Bugnar și Anghel Damian se iubesc deși îi despart 23 de ani! Cum a început povestea lor de dragoste

Tabu Tabu

Anamaria Prodan are un nou iubit: „Mă așteaptă până divorțez”

Andreea Damian

Eva Mendes, motivul pentru care a renunțat la actorie

Andreea Damian

Cum a ajuns Theo Rose să ocupe scaunul de jurat la „Vocea României”

Andreea Damian

Scrie un comentariu