Tabu
Image default
PEOPLE

Cum se pregătește Laura Cosoi de mult așteptata naștere

Deși trebuie să nască în curând, vedeta nu se oprește din scris și făcut planuri pentru viitor. Astfel că îndrăgita actriță Laura Cosoi a scris un nou articol la ea pe site despre cum se pregătește pentru nașterea naturală pe care va invităm să îl citiți și voi, doamnelor, și să aflați amănunte.

“Iată că mă îndrept cu pași repezi spre momentul nașterii și parcă nici nu-mi vine să cred că e așa aproape! Nu pot să spun că am emoții, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ține pe cea mică în brațe, de a o aduce odată acasă și de a ne bucură cu toții de ea e din ce în ce mai puternică. Ca și rândul trecut, voi naște natural, pentru că, de altfel, această este și recomandarea medicilor. Și, chiar dacă mi-am propus să nu fac o comparație între cele două nașteri, cu siguranță nu mă voi putea abține. Sper însă să fie la fel de ușor și frumos ca atunci când am adus-o pe Rita pe lume. E adevărat că și atunci au fost dureri și unele momente mai puțin plăcute, dar Dumnezeu ne-a dat tot ce trebuie că să ducem cu bine, până la final, misiunea asta copleșitor de emoționantă, de a aduce o nouă viață pe Pământ. În toată perioada sarcinii și acum, la cea de-a doua naștere, am apelat la aceeași echipa de medici. Nasc tot cu

familie laura cosoi
familie laura cosoi

Dorina Codreanu care pentru noi este un înger păzitor, morfologiile le-am făcut la Ioana Drăgan de la Femme Boutique Medical și mi-a dat numai vești bune – că fetița mea mai mică e bine și se dezvoltă frumos, că are gene lungi , mult par și este detul de înaltă , cum s-ar spune. Iar pentru naștere, am ales că și rândul trecut, pentru că acolo am întâlnit o echipa extraordinară, cu o abordare foarte relaxată în ce privește nașterea. Pun mult accent pe firescul acestei experiențe, iar „ora magică” – pentru care am optat și de dată aceasta – este chiar magică! Apoi, îți lasă copilul cu tine de la început până când pleci acasă (dacă optezi pentru această variantă ) și nu voi uita niciodată ce am trăit în primele clipe după ce am născut-o pe Rita: contactul piele pe piele, cu efect atât de puternic asupra sănătății fizice și emoționale a copilului și mamei, modul cum se cățără spre sân, pentru primul supt. Bebelușii sunt atât de mici și vulnerabili imediat ce se nasc și cu toate astea știu exact ce au de făcut dacă lăsăm să se întâmple lucrurile in firescul lor”, a scris Laura Cosoi, uramand ca restul articolului să-l citiți la ea pe site.

ARTICOLE SIMILARE

Nelu Tătaru, chef la terasă în ultima zi înainte de noile restricţii. Imaginile care-l compromit pe ministrul Sănătății

Andreea Damian

Acuzații grave la adresa dermatologului vedetelor! Zeci de tinere și-au distrus tenul

Tabu Tabu

Drama Roxanei Ciuhulescu

Andreea Damian

Aretha Franklin. Ce scrie pe certificatul de deces al Reginei muzicii soul

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio, obligat să returneze trofeul Oscar

Andreea Damian

Brenda din „Beverly Hills” e pe moarte. Shannen Doherty a făcut anunțul trist

Andreea Damian

Scrie un comentariu