Home > Slider > Cum se pregătește Loredana pentru mega show-ul de la Sala Palatului. A postat imaginile pe Instagram

Cum se pregătește Loredana pentru mega show-ul de la Sala Palatului. A postat imaginile pe Instagram

Loredana

Loredana revine pe scena Sălii Palatului pe 11 aprilie 2020, unde va susține un mega show – Agurida 20. Un concept vizionar, unitar, memorabil, Agurida 20 se anunţă a fi o producţie grandioasă.

Artista și-a promovat concertul de la București direct din India, unde a susținut ieri un concert în fața unui public internațional. Cea supranumită „Madonna de România” a cântat muzică clasică indiană pe care a început s-o studieze de doar câteva zile cu profesorul Raghurama.

Dar judecând după imaginile pe care le postează pe contul ei de Instagram, vedeta a fugit în India nu doar pentru a cânta. Loredana Groza a practicat yoga și a făcut ședințe de meditație pentru a scăpa de stres înainte de spectacolul grandios pe care îl va susține peste câteva luni la Sala Palatului.

În acest moment, Loredana „își încarcă bateriile”, relaxându-și mintea dar și corpul. Deși are o formă fizică de invidiat, datorită numeroaselor oră petrecute în sala de fitness! India este locul unde Loredana revine ori de câte ori are ocazia, declarând că acolo se simte extrem de bine din punct de vedere spiritual.

Când nu face yoga, artista vrea să învețe cât mai multe despre cultura și tradițiile din India. Și dacă aveați dubii, e suficient să vedeți ultimele postări de pe Instagram ale româncei. Loredana a pozat într-un Sari indian, accesorizată cu bijuterii înflorate. „Un Sari mă face să mă simt ca un straniu mix între un sex simbol și o zeiță pioasă”, a scris Lori în dreptul acestei fotografii.

Articole asemanatoare
loredana groza
Loredana a împlinit 50 de ani! Cum a devenit vedetă
loredana de pe canapea
Află când se întoarce Loredana la muncă
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei
loredana groza sexy
Loredana nu renunță la aparițiile sexy nici în izolare

Comenteaza acest articol

Cum se pregătește Loredana pentru mega show-ul de la Sala Palatului. A postat imaginile pe Instagram

by Andreea Damian   1 min
0