Home > Slider > Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit

Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit

Simona Halep

Simona Halep ar putea reveni în circuit în luna septembrie. Mai sunt 3 luni și ceva până la primul turneu de tenis la care va participa de când a fost impusă carantina.

Începând cu luna martie, toate turneele de tenis au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost anulat definitiv în anul 2020. Sportiva de 28 de ani a respectat carantina și nu a ieșit din casă. Probabil că, imediat după ce s-au relaxat restricțiile Simona a fugit pe terenul de tenis.

Pentru că tenisul este momentan întrerupt, campioana noastră a decis să se relaxeze puțin la salonul de înfrumusețare. Simona Halep a profitat de faptul că timpul îi permite și a mers să-și aranjeze părul. A respectat, binențeles, măsurile de prevenție împotriva noului coronavirus și a purtat mască de protecție. A postat și o fotografie pe contul ei de Instagram din timpul răsfățului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😷😍☺️ @stratulatsorin @beautydistrictsalon

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Simona Halep are șanse să joace din nou la turneul pe care nu l-a câștigat niciodată. Vorbim de turneul de la Roma care era programat inițial în luna mai, dar care a fost suspendat din cauza pandemiei. Ei bine, organizatorii Roma Open au anunțat că turneul ar putea avea loc în luna septembrie, însă se așteaptă și consultările cu ATP și WTA, pentru a se decide modul în care se vor relua competițiile în acest an, unul aparte din cauza crizei care a dat totul peste cap.

Dacă va fi un răspuns favorabil, Simona Halep ar putea juca din nou la turneul pe care nu l-a câștigat niciodată, în schimb a ajuns de două ori în finală și de două ori în semifinale. Este unul dintre turneele preferate ale Simonei Halep, mai ales că se joacă pe zgură, o suprafață cu care este mult mai familiarizată campioana noastră.

Articole asemanatoare
simona halep
Simona Halep, vacanță la munte cu iubitul
Sloane Stephens
Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial
GALERIE FOTO. Cum se îmbracă Simona Halep după ce a semnat contractul cu noul sponsor
Inspira-te din stilul Simonei Halep

Cum se pregătește Simona Halep pentru a reveni în circuit

by Andreea Damian   1 min
3