Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum se simte Mihai de la 3 Sud Est, după ce a fost internat la ATI, cu COVID-19, în stare gravă

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce a fost infectat în stare gravă la ATI cu COVID-19.

După aproape o lună de spitalizare, cântărețul de 44 de ani a fost externat. Mihai susține că a ajuns acasă și acum se simte bine.

„Salutare oameni buni!De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptâmâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la Terapie Intensivă, pot sa zic că am învins.”, a transmis el pe rețelele de socializare.

În egală măsură, el a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care i-au salvat viața și nu numai. Artistul a mulțumit și familiei care i-a stat alături în clipele grele prin care a trecut.

„A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața. Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas. Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumesc, de asemenea, medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele. Mai vreau să mulțumesc, bineînteles vouă, fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu.

La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată. Acest mesaj aș fi vrut sa fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e asa de încurcată uneori și nu stim ce ne așteaptă. Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!”, a mai transmis artistul.

ARTICOLE SIMILARE

Designerul italian de pantofi Sergio Rossi a murit din cauza infecției cu coronavirus

Tabu Tabu

Alexandra Păcuraru, veste bombă: „Este cel mai frumos cadou de sărbători!”

Tabu Tabu

Liam Neeson: “Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând să găsesc un bărbat de culoare, ca să-l omor”

realitatea

Adevărul despre mâncarea expirată: datele de pe ambalaje generează munți de deșeuri

Andreea Damian

Nicki Minaj a anulat concertul din Arabia Saudită. Motivul invocat de artistă

Andreea Damian

Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Andreea Damian

Scrie un comentariu