Tabu
CULTURE Slider

Cum se spală cel mai rapid covoarele? Metode profesionale pentru a curăța mașina și covorul casei

Pentru o femeie, spălarea mașinii și a covorului poate fi o corvoadă. Deja se știe că spălarea mașinii este considerată o treabă pentru bărbați și că femeile urăsc să facă asta. Și totuși, uneori ele sunt nevoite să meargă cu mașina la spălătoria auto, pentru a o curăța.

S-a realizat chiar și un studiu, de către britanici, care a arătat faptul că femeilor le pasă mai puțin de mașina lor decât bărbaților. Aș spune că este un pic exagerat, sau poate că bărbații fac prea mult caz din asta. Cert este că sunt mulți bărbați care nu-și spală în mod frecvent mașina, iar femeile consideră acest lucru destul de dificil. Studiul a arătat că 31% dintre bărbați își spală mașina în fiecare lună, la femei procentul fiind doar de 25%. De asemenea, s-a spus și faptul că bărbaților le pasă mai mult de mașina lor decât de întreținerea danturii. O fi sau nu adevărat? Cu siguranță, în ziua de azi, mulți oameni se feresc de vizitele la stomatolog din motive diferite – banii fiind principala problemă în acest caz.

Ce face o femeie pentru a avea autovehiculul curat? Cum rezolvă ea problema spălării covoarelor din casă?

Cu siguranță ea poate apela la o firmă profesională care oferă astfel de servicii, cum este de exemplu noua spălătorie de covoare din Constanța www.FastClean.ro, care dispune de cele mai moderne echipamente de spălat covoarele. (P)

Aceasta are echipamente de nouă generație, care sunt aduse de la cel mai mare producător din Europa. Linia tehnologică de curățat covoarele are:

 • Desprăfuitor, mașină de spălat cu 8 perii
 • Sistem de extragerea apei
 • Sistem de aspirare și periere
 • Cameră de uscat cu mediu controlat electronic care usucă un covor în 12 ore.

Această spălătorie auto și de covoare este singura de acest fel din Constanța, ea oferă servicii profesionale de calitate premium la un preț corect. Pentru spălarea covoarelor folosește detergenți profesionali și o linie complet automatizată care curăță perfect un covor (indiferent cât de murdar ar fi).

Alte avantaje oferite de spălătoria profesională de covoare:

 • Serviciile sunt profesionale, rapide, eficiente.
 • Dispozitivele folosite sunt foarte bune, de ultimă generație.
 • Datorită detergenților speciali se pot scoate toate petele de pe covoare. Desigur contează și originea petelor, dar și tipul materialului din care este fabricat covorul. În general, toate petele de pe covoare sunt eliminate în mod adecvat, ca și cum ele nici nu ar fi existat.
 • Procesul de curățare rezolvă și problema mirosului neplăcut, acesta este îndepărtat complet de pe suprafața covorului. După cum se știe mirosul de urină sau vomă de la animale este foarte urât, dar acesta este eliminat prin spălarea profesională. Neutralizarea mirosului în anumite cazuri, când acesta este foarte persistent, se face cu soluții speciale.
 • La spălătorie se pot realiza și servicii de uscare a covoarelor care provin dintr-o locuință unde a avut loc o inundație. Probabil că în casă sau în uscătorul blocului este mai greu de realizat uscarea covoarelor mari, grele și voluminoase.
 • În urma spălării se îmbunătățește aspectul covorului, culorile sunt mai proaspete, acesta arată ca nou pentru mult timp.
 • Covorul este uscat în cel mult 12 ore în camera de uscat, cu mediu controlat electronic.
 • Sunt curățate și spălate covoarele care provin de la persoane care locuiesc la casă sau apartamente, dar și covoarele unor companii, instituții.
 • Un covor este gata spălat în cel mult 48 ore.
 • La majoritatea covoarelor, în 90% din cazuri, spălarea este perfectă, fără niciun fel de probleme.
 • În cazul covoarelor țesute manual se ține cont de anumite aspecte, care trebuie discutate în prealabil.
 • La covoarele care se cumpără acum din comerț există instrucțiuni de spălare, care sunt respectate la spălătoria din oraș. Astfel de instrucțiuni sunt importante pentru menținerea calității culorilor și a materiei prime din care este realizat produsul.

Unele covoare se pot strânge sau micșora puțin la spălare, acest lucru este normal, dar nu va afecta calitatea acestora. Cu siguranță mulți oameni se așteaptă la asta, au în vedere acest aspect indiferent de locul unde spală covorul. La această spălătorie din Constanța, procesul de curățare este minuțios realizat, astfel se reduce mult din contracția puternică pe care o produce umiditatea.

Cum este și normal, pentru a spăla covorul, el trebuie să fie adus la spălătorie de proprietar. Se poate face asta și cu programare prealabilă, sau se poate stabili pe loc, la spălătorie. Desigur asta se discută în orele de funcționare ale spălătoriei. Se acceptă orice tip de covor. De regulă, serviciul durează cam 48 de ore, 12 ore fiind numai uscarea covorului. Tot procesul de curățare este profesional, realizat la un nivel de calitate ridicat.

În mod normal, covoarele trebuie spălate cam o dată pe an. Asta depinde de cât de repede se murdăresc în casă. În familiile care au animale de companie, covoarele se pot  murdări mai repede, de aceea ele se spăla mai des.

La această spălătorie din Constanța, toate serviciile sunt premium, rapide și clienții sunt întotdeauna mulțumiți.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 17 martie!

realitatea

De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry

Andreea Damian

Ei sunt câştigătorii Romanian Music Awards 2013!

Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”

Andreea Damian

LOREDANA lui Smiley eliminata! CUM s-a intamplat!

E incredibil ce face Mădălina Ghenea în Italia, „zona roșie” a Europei!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu