Home > Lifestyle > Cum se va numi bebelușul lui Kate Middleton. Primele imagini cu micuțul

Cum se va numi bebelușul lui Kate Middleton. Primele imagini cu micuțul

kate middleton

Numele bebelușului regal abia născut are  succes nebun la casele de pariuri din Marea Britanie. După ce Kate Middleton a născut ieri un băiețel, britanicii se înghesuie la casele de pariuri pentru a-și încerca șansele.

Numele bebelusului nu a fost făcut încă public, dar casele de pariuri au alcătuit o listă cu posibile nume ale micuțului. Numele Arthur are cea mai bună cotă, scrie The Sun.

Alte variante de nume de băiat ar fi James, Albert, Philip sau Thomas. Lista conține și nume ca Jack, Frederick, Henry și Edward.

Arthur, numele favorit la casele de pariuri, ar fi un omagiu adus tatălui reginei Elizabeta a II-a, regele George al VI-lea, al cărui nume de mijloc era Arthur.

Bebelușul regal este al șaselea strănepot al reginei Elizabeta a II-a și este al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic. Suverana Marii Britanii a lipsit însă, ieri, din Londra, când i s-a născut strănepotul. Ea a fost fotografiată călărind un cal pe domniul ei de la Castelul Windsor, alături de dresorul de cai, Terry Pendry.

Ducii de Cambridge au părăsit, luni după-amiază, spitalul în care cu câteva ore înainte ca Kate Middleton a născut al treilea copil al cuplului regal. Kate și prințul William au părăsit spitalul St. Mary, la ora locală 18.00, împreună cu cel de-al treilea copil al lor, un băiat de 3,8 kilograme.

foto Twitter

 

Articole asemanatoare
kate middleton
Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie
Kate Middleton
Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat
Roger Federer
Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer
Bebelușul regal
Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Comenteaza acest articol

Cum se va numi bebelușul lui Kate Middleton. Primele imagini cu micuțul

by Andreea Damian   1 min
0