Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Cum se va numi bebelușul lui Kate Middleton. Primele imagini cu micuțul

Numele bebelușului regal abia născut are  succes nebun la casele de pariuri din Marea Britanie. După ce Kate Middleton a născut ieri un băiețel, britanicii se înghesuie la casele de pariuri pentru a-și încerca șansele.

Numele bebelusului nu a fost făcut încă public, dar casele de pariuri au alcătuit o listă cu posibile nume ale micuțului. Numele Arthur are cea mai bună cotă, scrie The Sun.

Alte variante de nume de băiat ar fi James, Albert, Philip sau Thomas. Lista conține și nume ca Jack, Frederick, Henry și Edward.

Arthur, numele favorit la casele de pariuri, ar fi un omagiu adus tatălui reginei Elizabeta a II-a, regele George al VI-lea, al cărui nume de mijloc era Arthur.

Bebelușul regal este al șaselea strănepot al reginei Elizabeta a II-a și este al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic. Suverana Marii Britanii a lipsit însă, ieri, din Londra, când i s-a născut strănepotul. Ea a fost fotografiată călărind un cal pe domniul ei de la Castelul Windsor, alături de dresorul de cai, Terry Pendry.

Ducii de Cambridge au părăsit, luni după-amiază, spitalul în care cu câteva ore înainte ca Kate Middleton a născut al treilea copil al cuplului regal. Kate și prințul William au părăsit spitalul St. Mary, la ora locală 18.00, împreună cu cel de-al treilea copil al lor, un băiat de 3,8 kilograme.

foto Twitter

 

ARTICOLE SIMILARE

Adevărul despre mâncarea expirată: datele de pe ambalaje generează munți de deșeuri

Andreea Damian

Robert de Niro a divorţat de soția lui, în mare secret, după o căsnicie de 20 de ani

Andreea Damian

Bărbații care au fete de vârstă școlară sunt mai puțin sexiști

realitatea

Cainele Adelinei Pestritu i-a mancat gaina Iuliei Albu! Aceasta a facut un scandal monstru

Om politic – tatal fetitei unei prezentatoare TV din Romania! Album FOTO de la botez!

Stevie Wonder se mută din Statele Unite

Andreea Damian

Scrie un comentariu