Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum și-a cunoscut Gabriel Cotabiță actuala soție, mai tânără cu 30 de ani

Gabriel Cotabiță (66 de ani) este căsătorit cu Alina (38 de ani) de mai bine de 5 ani. Ea este femeia care i-a fost alături artistului în cele mai cumplite momente din viața lui.

Deși între cei doi este o diferență considerabilă de vârstă, Gabriel Cotabiță și Alina se înțeleg de minune, iar artistul se simte un răsfățat. Cu toate acestea, nu doresc să-și întemeieze o familie, deocamdată.

Gabriel Cotabiță a văzut moartea cu ochii, în 2015, după ce a stat în comă din cauza unui atac cardio-respirator. Și-a revenit miraculos și s-a decis să se bucure cât mai mult de viață. Artistul a cerut-o în căsătorie pe Alina, imediat ce a ieșit din comă. La vremea aceea, artistul se mira de gestul său, după cum declara într-un interviu pentru revista „Taifasuri”: „Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia acesta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”.

S-au cunoscut în 2010

Recent, Gabriel Cotabiță a povestit cum a întâlnit-o pe mai tânăra sa soție, în 2010. Acesta recunoaște că era un necunoscut pentru Alina în momentul în care s-au întâlnit la un concert de-al lui.

„Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt (n.r. actuala soție). Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.

Atunci când i-am zis ”N-ar fi bine să ne căsătorim?”, a zis ”Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?”. Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. Ea este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță.”, a povestit artistul la un post de televiziune.

Artistul a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy (63 ani), profesoară de limba italiană, cu care are cele trei fete și de care a divorţat în 1997.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a reușit Meghan Markle să creeze 30 de slujbe purtând jeanși

Andreea Damian

Kanye West a plătit 85.000 $ pe o fotografie făcută în baia lui Whitney Houston

Andreea Damian

Masca de păr care a uimit femeile. Acest ingredient secret te scapă de chelie

Andreea Damian

Surprinde-ti iubitul cu un desert delicios – tarta cu citrice

realitatea

O luna pana la BEST OF SNOOKER!

realitatea

Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

Andreea Damian

Scrie un comentariu