Tabu
Image default
PEOPLE

Cum și-a speriat Adrian Nartea familia și fanii

Simpaticul model, vedetă de televiziune și actor în serialul “Vlad” a avut parte de câteva zile de coșmar. Și asta după ce s-a scris despre Adrian Nartea că ar fi infectat cu noul coronavirus. Din fericire, acesta nu a avut nimic, însă informația i-a speriat pe cei din familia și prietenii acestuia.
Zilele trecute actorul și modelul Adrian Nartea a participat la lansarea primei cărți ale regizorului Jesus del Cerro, “Peripețiile unui regizor spaniol în România și în lume”. Acolo am aflat că actorul este momentan în pauză între două sezoane și nu așa cum s-a scris, că serialul s-a oprit din cauza că ar avea coronavirus.

adrian nartea si sotia lui“Deocamdată am în lucru proiectul “Vlad”, filmările la sezonul 3 s-au încheiat nu din alt motiv cum a apărut știrea că aș avea coronavirus. Nu știu de ce s-a scris, însă da, m-a afectat. Deși au rectificat știrea, răul a fost făcut. Eu eram la munte cu prietenii și m-au sunat o grămadă de oameni, fost colegi să mă întrebe. Pentru că eu am avut în liceu un fost coleg care a murit de covid, acum 3 săptămâni. Toți prietenii și colegii m-au sunat instant de frică că poate este adevărat și pe toți a trebuit să stau să-i liniștesc. M-au sunat de la grădiniță de la Mara să mă întrebe, de frică pentru că eu m-am dus să o iau pe Mara de acolo. A făcut un pic de rău dar bine că n-a fost adevărat”, a povestit Adrian Nartea.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

realitatea

NEW COUPLE ALERT Kanye West s-a cuplat cu Irina Shayk

Andreea Damian

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. Moment unic la televizor

Tabu Tabu

Pug-ul, un caine iubit de vedete

realitatea

Cum arată Valentina Pelinel în costum de baie, după cele două nașteri (FOTO)

Andreea Damian

Ce schimbare a făcut Andreea Bălan în viața ei și a ficelor ei după despărțirea de George Burcea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu