Tabu
PEOPLE

Cum și-a speriat Adrian Nartea familia și fanii

adrian nartea

Simpaticul model, vedetă de televiziune și actor în serialul “Vlad” a avut parte de câteva zile de coșmar. Și asta după ce s-a scris despre Adrian Nartea că ar fi infectat cu noul coronavirus. Din fericire, acesta nu a avut nimic, însă informația i-a speriat pe cei din familia și prietenii acestuia.
Zilele trecute actorul și modelul Adrian Nartea a participat la lansarea primei cărți ale regizorului Jesus del Cerro, “Peripețiile unui regizor spaniol în România și în lume”. Acolo am aflat că actorul este momentan în pauză între două sezoane și nu așa cum s-a scris, că serialul s-a oprit din cauza că ar avea coronavirus.

adrian nartea si sotia lui“Deocamdată am în lucru proiectul “Vlad”, filmările la sezonul 3 s-au încheiat nu din alt motiv cum a apărut știrea că aș avea coronavirus. Nu știu de ce s-a scris, însă da, m-a afectat. Deși au rectificat știrea, răul a fost făcut. Eu eram la munte cu prietenii și m-au sunat o grămadă de oameni, fost colegi să mă întrebe. Pentru că eu am avut în liceu un fost coleg care a murit de covid, acum 3 săptămâni. Toți prietenii și colegii m-au sunat instant de frică că poate este adevărat și pe toți a trebuit să stau să-i liniștesc. M-au sunat de la grădiniță de la Mara să mă întrebe, de frică pentru că eu m-am dus să o iau pe Mara de acolo. A făcut un pic de rău dar bine că n-a fost adevărat”, a povestit Adrian Nartea.

ARTICOLE SIMILARE

Ce apariție sexy a avut Loredana de ziua ei

Tabu Tabu

De la staruri porno la mari actori: celebritățile care și-au început cariera în filme pentru adulți

Andreea Damian

Enrique Iglesias deține secretul relației perfecte: „Fac sex zilnic, la micul dejun”

Andreea Damian

Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy

Andreea Damian

Ce și-a dorit Majda Aboulumosha de ziua de naștere

Tabu Tabu

N-ai să crezi ce fobii are Cătălina Grama Jojo! De ce se teme vedeta?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu